SDN Son dakika: ekşisözlük, BTK kararıyla erişime engellendi!

SDNRobot

shiftdelete.net
Müdavim
SDN
Reaksiyon puanı
650
WhatsApp-Image-2023-02-21-at-21.46.47.jpeg

Bu içerik ilk olarak Son dakika: ekşisözlük, BTK kararıyla erişime engellendi! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Ben girebiliyorum, açıldımı?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
Ekşi sözlükte öyle şeyler yazılıyorki bir savcı baksa bir sürü davalık adam var.
Özkanın sığ diye tabir ettiği muhalefeti çok derin yapan insanların olduğu yerdi küfür pek okumadım sağlam eleştiri yapıyorlardı.

Hükumet böyle muhalifleri sevmez, özkanın tabiriyle sığ muhalefeti severler

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,646
İlginç. En son gezi döneminde sık sık engellemeler oluyordu. Şu anda böyle bir engelleme olmasına şaşırdım doğrusu.

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,602
Başka hangi platformda oldu?
Hakaretle alakali (kisiye, CB'ye veya dine hakaret) tum suclar tum sosyal medya platformlarinda aktif olarak isleniyor; Instagram, Discord, Youtube, hangi birini sayalim?

benefe

Profesör
Discord Yetkilisi
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
Yaşım genç ama bu eleştriyi yapmak farz oldu. Hükümetin sürekli bir şeyleri kapatmak gibi bir huyu var. Sözüm ona ülkeye zararlı şeyler olursa - ki bunlar genellikle iktidar eleştirisidir - anında kapatılıyor bir düşünceyi veya topluluğu bastırarak etkisiz hale getirmek başka yerden daha radikal biçimde çıkmasına sebep olur ayrıca diğer arkadaşlarında dediği gibi her platformda olduğu üzere orada da suç işlenebiliyor o zaman her yer kapatılsın gerçi vikipedi kapatılması görülen bi yerde buna şaşıramadım bile

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127

bu kadar çok dava açınca sonuç da böyle oluyor malesef kinci ve terbiyesizlik yükseliyor...

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
sabah, a haber falan okuyup bir kere de o kafayı deneyimleyebiliriz artık.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Her gün bir şeyler yasaklanıyor ve biz buna şaşırmıyoruz.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,633
Ben girebiliyorum sizlerde nasıl?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
pinterest de açılmıyor vpn de açmıyor...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ekşinin biraz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor bence.

Muhalif olmayı sabah akşam devlete millette vatandaşa sövmek saymak islama dine veya müslümanlara hakaret etmek küfüt etmek sananlar var ne yazık ki...

Özellikle bu deprem zamanı çok bilgi kirliliği olmaya başlatı bu tarz mecralarda. Yönetimde doğru dürüst cezalandırmıyor sanki yazanları. Bildiğin ana avrat dümdüz küfürler Allah'a dine hakaretler bu kadar kolay edilememeli. Edenlerde en ağır şekilde cezalandırılmalı.

Özgürlüğü insanlara veya manevi değerlere hakaret sanan değişik SIĞ bir kitle var. Veya muhalif olmayı sabah akşam yalan söylemek iktidara iftira atmak sananlar var. Seçim yaklaştıya nereden neyle vursak ne yalan atsak kardır hesabındalar sanki.

Bakalım Hakkı Alkan Konu ile ilgili ne hazırlayacak...

1677018940739.png

Not: Kendine çeki düzen verip en kısa sürede Ekşinin açılmasını desteklerim. Lakif küfre hakarete siyasilere veya dini değerlere hakarete ve yalana fırsat veremyecek şekilde yapılanması ve yazarlarını bilinçlendirmesi lazım. Kurallara uymayanlarıda cezalandırmayı bilmeliler.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Ekşinin biraz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor bence.

Muhalif olmayı sabah akşam devlete millette vatandaşa sövmek saymak islama dine veya müslümanlara hakaret etmek küfüt etmek sananlar var ne yazık ki...

Özellikle bu deprem zamanı çok bilgi kirliliği olmaya başlatı bu tarz mecralarda. Yönetimde doğru dürüst cezalandırmıyor sanki yazanları. Bildiğin ana avrat dümdüz küfürler Allah'a dine hakaretler bu kadar kolay edilememeli. Edenlerde en ağır şekilde cezalandırılmalı.

Özgürlüğü insanlara veya manevi değerlere hakaret sanan değişik SIĞ bir kitle var. Veya muhalif olmayı sabah akşam yalan söylemek iktidara iftira atmak sananlar var. Seçim yaklaştıya nereden neyle vursak ne yalan atsak kardır hesabındalar sanki.

Bakalım Hakkı Alkan Konu ile ilgili ne hazırlayacak...

Ekli dosyayı görüntüle 179454

Not: Kendine çeki düzen verip en kısa sürede Ekşinin açılmasını desteklerim. Lakif küfre hakarete siyasilere veya dini değerlere hakarete ve yalana fırsat veremyecek şekilde yapılanması ve yazarlarını bilinçlendirmesi lazım. Kurallara uymayanlarıda cezalandırmayı bilmeliler.
Özkan bunları yazmak için ayda kaç para alıyorsun?