- Reaksiyon puanı
- 650

Bu içerik ilk olarak Son dakika: ekşisözlük, BTK kararıyla erişime engellendi! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Özkanın sığ diye tabir ettiği muhalefeti çok derin yapan insanların olduğu yerdi küfür pek okumadım sağlam eleştiri yapıyorlardı.Ekşi sözlükte öyle şeyler yazılıyorki bir savcı baksa bir sürü davalık adam var.
Bazen oluyor suç teşkil edecek mesajlar.Özkanın sığ diye tabir ettiği muhalefeti çok derin yapan insanların olduğu yerdi küfür pek okumadım sağlam eleştiri yapıyorlardı.
Hükumet böyle muhalifleri sevmez, özkanın tabiriyle sığ muhalefeti severler
Doğrudur kapalı halaBazen oluyor suç teşkil edecek mesajlar.
Her sosyal medya platformunda oluyor. Hepsine erişim engeli getirelim o zamanBazen oluyor suç teşkil edecek mesajlar.
Ben girebiliyorum.Doğrudur kapalı hala
Vpn?Ben girebiliyorum.![]()
Hayır vpn olmadan.
Başka hangi platformda oldu?Her sosyal medya platformunda oluyor. Hepsine erişim engeli getirelim o zaman
Hakaretle alakali (kisiye, CB'ye veya dine hakaret) tum suclar tum sosyal medya platformlarinda aktif olarak isleniyor; Instagram, Discord, Youtube, hangi birini sayalim?Başka hangi platformda oldu?
Güzel o zaman.Hakaretle alakali (kisiye, CB'ye veya dine hakaret) tum suclar tum sosyal medya platformlarinda aktif olarak isleniyor; Instagram, Discord, Youtube, hangi birini sayalim?
Şuan erişimim kesildi benimde.Ben girebiliyorum sizlerde nasıl?
Teşekkürler. ?Romanya üzerinden girebilirsin.
ben giremiyorumBen girebiliyorum, açıldımı?
Özkan bunları yazmak için ayda kaç para alıyorsun?Ekşinin biraz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor bence.
Muhalif olmayı sabah akşam devlete millette vatandaşa sövmek saymak islama dine veya müslümanlara hakaret etmek küfüt etmek sananlar var ne yazık ki...
Özellikle bu deprem zamanı çok bilgi kirliliği olmaya başlatı bu tarz mecralarda. Yönetimde doğru dürüst cezalandırmıyor sanki yazanları. Bildiğin ana avrat dümdüz küfürler Allah'a dine hakaretler bu kadar kolay edilememeli. Edenlerde en ağır şekilde cezalandırılmalı.
Özgürlüğü insanlara veya manevi değerlere hakaret sanan değişik SIĞ bir kitle var. Veya muhalif olmayı sabah akşam yalan söylemek iktidara iftira atmak sananlar var. Seçim yaklaştıya nereden neyle vursak ne yalan atsak kardır hesabındalar sanki.
Bakalım Hakkı Alkan Konu ile ilgili ne hazırlayacak...
Ekli dosyayı görüntüle 179454
Not: Kendine çeki düzen verip en kısa sürede Ekşinin açılmasını desteklerim. Lakif küfre hakarete siyasilere veya dini değerlere hakarete ve yalana fırsat veremyecek şekilde yapılanması ve yazarlarını bilinçlendirmesi lazım. Kurallara uymayanlarıda cezalandırmayı bilmeliler.
Kıdemli olduğunu düşünüyorum iyi parası vardırÖzkan bunları yazmak için ayda kaç para alıyorsun?