Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,608
Bende hissetmedim açıkçası. Pendik taraflarında olmuş diyorlar.Bursa'da hissedenler varmış. Deprem olurken oyundaydım chat'ten yazdılar ben hissetmedim. Bursa'dayım.
Geçmiş olsunArkadaşlar Düzcede yaşayanlar varsa umarım iyisinizdir. Istanbulda olan depremi hissetmedim açıkçası. Ama 3 4 şiddetinde dediler. Çok geçmiş olsun herkese. Kandilli rasathanesi 5.3 demiş. Ekli dosyayı görüntüle 165135
Bende deprem yaşamıştım olduktan sonra olmadığı halde oluyormuş gibi hissediyordum 3.1 oldu bide Ankara Altındağ da bir kere olmuştu.Bursa'da hissedenler varmış. Deprem olurken oyundaydım chat'ten yazdılar ben hissetmedim. Bursa'dayım.
geçmiş olsun.Sanki bir kaç dakika önce bende hafiften sallandım gibiydi. Ya da çok kilolu olduğumdan oturduğum şey sallandı. Beni kaldırmıyordur.
Pendikteyim ve hissetmedim.Bende hissetmedim açıkçası. Pendik taraflarında olmuş diyorlar.
bende o taraflara yakın sayılırım. İnşallah hissetmememizin sebebi evin dayanıklılığıdır.Pendikteyim ve hissetmedim.
Umarım.bende o taraflara yakın sayılırım. İnşallah hissetmememizin sebebi evin dayanıklılığıdır.