Son 24 Saat

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
geçen gece arkadaşlarla sohbet ederken böyle bi konu açıldı ben de merak ediyorum
acaba 24 saat onra öleceğimizi bilsek bu 24 saat içinde neler yapardık nasıl geçirirdik?
sevdiğimizin yanına mı giderdk,hayır işleri mi yapardık yoksa sessizce bekler miydik?

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben de söleyemediklerimi sölerdm herkese.iiçimde kalanları insanların yüzlerine vururdum

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
abdest alıp namaza durardım :D

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sabaha kadar ibadet yapardım heralde ama öleceğimi de kimseye söylemezdim benim için önceden üzülmesinler diye:(

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Güzel bir soru :)

Ne yapardım. Yapmak istediğim birşey var onu yapardım. Sonucu nasıl olsa artık benim için o kadar önemli olmayacak. Ama bu düşündüğümü gerçekleştirmeden önce bir kaç saat yalnız kalmak isterdim. Sonuçta yalnızlığa alışmak lazım. :) Düşündüğüm şeyi gerçekleştirdikten sonra da yüksek bir yere çıkmayı ve oradan heryeri görmek isterdim. Sonrası belli zaten. Ölüm. :)

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bilgisayara son kez format atardım :D :D şaka şaka

herkesin yaptığını yapardım

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
geçen gece arkadaşlarla sohbet ederken böyle bi konu açıldı ben de merak ediyorum
acaba 24 saat onra öleceğimizi bilsek bu 24 saat içinde neler yapardık nasıl geçirirdik?
sevdiğimizin yanına mı giderdk,hayır işleri mi yapardık yoksa sessizce bekler miydik?

ölmeden önce ölmek lazım değil midir zaten..

her nefis ölümü mutlaka tadacak bu kesin.ancak vakti ve saatini Allah (c.c) bilir.böyle bir sohbet ortamı oluştuysa Peygamber efendimizin son hallerinde neler yaptığına bakabilirsiniz.sonuçta Azrail Aleyhisselam resulden izin istediğinde kendisine bazı işleri için mühlet vermesini istedi ve bu arada pek çok şey gerçekleştirdi.son ölüm anlarını da Hz. Aişe anamız anlatıyor.konuyla ilgili pekçok kaynak bulabilirsin.

nacizane böyle bir bilgiye sahip olsam bende Peygamber efendimizin yaptıklarından ,benim yapabileceğim kısmı taklit etmeye çalışırdım...

sonuçta O'nun şefaatine nail olmak mühim olan.Allah (c.c) her kuluna nasip etsin...

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ben bu haberi duyduğum an bayırlırdım son bir daha uyanmazdım :D

herkes sanki cok kolay bişeymiş gibi cevaplamış :D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bu aralar en çok dinlediğim şarkıyı telefonuma atıp tekrar çalmaya ayarlardım kulaklığımı takardım sonra bir otobüse binerdim gittiği yere kadar artık