Solucanlar Görev Yöneticisini Devre Dışı Bıraktı:S

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar az önce indirdiğim programı açtığımda içinden solucan çıktı nod32 uyarı verdi.Solucan adı buymuş
C:\windows\system32\autorun.ini Win32/Autoit.CS solucan

Ve görev yöneticisini açamadım devre dışı bıraktı ama internetten arama yaptım ve geri açtım görev yöneticisini

Bu solucan keylogger felan olabilirmi?

nod32 de silemiyor bunu ne yapmam lazım.zemana anti-logger yükledim keylogger felan bulamadı ne olabilir?

ayrıca pc çok yavaşladı.shiftdelete.net'e bile giremedim.gateway sorunu deyip siteyi açmıyor:S

daha yeni pc yi yeniden başlattım SSVICHOSST.exe Windows tarafından bulunamıyor diyor

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
AVAST PRO yu kur. Kurulum bittikten sonra sistemi yeniden başlatacak ve açılışta sistemini MS-DOS kipinde tarayacaktır.

DOWNLOAD

Ayrıca nod32 dende uzak durmanı tavsiye ederim. Virüs uyarısı veriyo fakat sisteme bulaşmasını engelleyemiyo bu ne acizlik. Microsoftun Essentials Sec. A.V programını esetten bin kat iyidir.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
SDN'ye girmeye çalışırken ki aldığın hata, SDN'den kaynaklanan alıştığımız sorunlar. Seninle alakası yok ama Görev Yöneticisi sorunun virüsle alakalı.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Senin PC ye epey virüs girmiş.İmkanın ve zamanın varsa formatı çak kurtul derim...

"SSVICHOSST.exe" ise Windowsun orjinal "SVCHOST.exe" dosyasının çakma hali.Yani virüs...

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
sdn o hatayı zaten veriyor sürekli. artık bir el atılsa o konuya da iyi olacak.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bende de baş gösterdi bu meret lanet ya :S Onla uğraşıyorum şimdi. NOD 32 nin de ne diyeyim ben...

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ad-aware kurmanı ve tarama yaptırmanı öneriyorum

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Benzeri bir sorunu ben de yaşadım. Güvenli modda ekteki dosyayı çalıştırıp dosyaları görünür hale getiriyoruz önce. Sonra da dosyanın olduğu yeri bulup siliyoruz. Normale döndü bu şekilde benim bilgisayar.