Önerebileceginiz bir pc varmiydi bu fiyatlardao bilgisayar için, fiat çok aşırı. Alma. Solidworks,o makinada zaten aşırı zorlanır.
Sizin önerebileceğiniz bir pc varmiizoly demiş zaten çöpten başka bi şey değil bir de i5 demiş ama kaçıncı nesil olduğunu hep saklarlar
Donanım marka ve modelleri açıkça yazılmamış hiç bir elektronik ürünü alma, çöptür, tuzaktır..!
met35 uzmandır bu konuda, ona güvenebilirsin.Sizin önerebileceğiniz bir pc varmi
Anladim zaten baktim arastirdim bi cok yerde cikti ama pek anlamadigim icin alamadim bana direk link ten sunu al deseniz? daha cok memnun olurummet35 uzmandır bu konuda, ona güvenebilirsin.
Önerebileceginiz bir pc varmiydi bu fiyatlarda
bu kasa ile ekrani aldim ama ekranda sinyal yok diyorToplama pc olur ama sadece kasa... Onu da arkadaşın dediği gibi toplamak akıllıca olur. Direkt linkli hazır pc ler daha pahalıdır. Bakarız ama zaman alabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 79363
Ekli dosyayı görüntüle 79364
Ekli dosyayı görüntüle 79365
Ekli dosyayı görüntüle 79366
Ekli dosyayı görüntüle 79367
Bu parçalar sıfır ve ana parçalar, toplam: 2792,09 TL tuttu, diğer parçalar için para yetmedi veya ikinci elden bulabiliriz. Kasa ikinci el de olsa bi şey olmaz ama psu dikkatlice kontrol edilmeli.
Şu hayırlı cuma günü var ya hani 29 kasım günü, işte o gün çok daha ucuzlar fiyatlar bütün parçaları sıfır alabilirsin 3000 tl ye
Ekli dosyayı görüntüle 79368 Ekli dosyayı görüntüle 79369
Kasayı arkadaşlar önersin,
Hocam hangi kasayı aldınız, bi şey göremedim ?Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kasa ile ekrani aldim ama ekranda sinyal yok diyor
Sorun vga kablosundanmidir yoksa baska biseydenmi kaynaklaniyor
bu kasa ile ekrani aldim ama ekranda sinyal yok diyor
Sorun vga kablosundanmidir yoksa baska biseydenmi kaynaklaniyor
HayırSimdi gorebiliyorumusu
SimdiHocam hangi kasayı aldınız, bi şey göremedim ?
Hdmi ile neden bağlamıyorsun? Daha net görüntü olur.Yok vga kablosundan
Hdmi yi kullanmadim
Sistemin linkini atmalısın, sistem özelliklerine bakmamız gerekir.Simdi onlada bagladim yine ayni
Sistemin linkini atmalısın, sistem özelliklerine bakmamız gerekir.
Ya onlarda yalan çokMonitorde yazi filan yok sadece no signal yaziyor
Test edip oyle yollanacak dediler
Fan donuyor kasa calisiyo ama kasayi kapatirken kirmizi isik yaniyo basili tutup kapatirken normalde bi isik yanmiyoYa onlarda yalan çokTest ettik derler ama yalap şalap takmış göndermişlerdir... Kasanın ışıkları yanıyor mu, işlemci fanı dönüyor mu?
Fan dediğim işlemci fanı ama, psu fanı değil ! İkisi farklıdır...Fan donuyor kasa calisiyo ama kasayi kapatirken kirmizi isik yaniyo basili tutup kapatirken normalde bi isik yanmiyo
Ustunde amd yazan fan var o calisiyo diger fana gore daha buyukFan dediğim işlemci fanı ama, psu fanı değil ! İkisi farklıdır...
Pardon 3 fan varmisUstunde amd yazan fan var o calisiyo diger fana gore daha buyuk
Su an 3 ude calisiyo ama degisen bisey yok no signal devamUstunde amd yazan fan var o calisiyo diger fana gore daha buyuk
Pardon 3 fan varmis
En ustundeki calismiyo ortada ram in yaninda olan amd yazan fan calisiyo sadece
Hocam senin bilgin yetersiz, büyük ihtimal anakart güncel değil ve bunu sen tek başına yapamazsın gibi görünüyor eğer tüm donanımlar sağlamsa... Aldığın yerle iletişime geçmelisin ve test yapıldıysa neden monitöre görüntü gelmiyor diye üstelemelisin. Sonuçta garantili bir ürün ve sana servis için kargo numarası versinler, yolla yapıp geri göndersinler. Yoksa ürünün garantisini bozdun diye çamur bile atabilirler.Ustunde amd yazan fan var o calisiyo diger fana gore daha buyuk
Pardon 3 fan varmis
En ustundeki calismiyo ortada ram in yaninda olan amd yazan fan calisiyo sadece
Tamamdir tesekkur ederimHocam senin bilgin yetersiz, büyük ihtimal anakart güncel değil ve bunu sen tek başına yapamazsın gibi görünüyor eğer tüm donanımlar sağlamsa... Aldığın yerle iletişime geçmelisin ve test yapıldıysa neden monitöre görüntü gelmiyor diye üstelemelisin. Sonuçta garantili bir ürün ve sana servis için kargo numarası versinler, yolla yapıp geri göndersinler. Yoksa ürünün garantisini bozdun diye çamur bile atabilirler.