Sol gözüm bulanık görüyor.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
Sorun bu sabah başladı bilgisayar ekranına bakamaz oldum rahatsız oldum ekrandaki herşey bulanıklaştı. Sizce ne yapmalıyım, bildiğim kadarıyla yaşadığım yere yakın olan hastanede göz doktoru yokmuş zaten bu dönemde hastaneye gitmekten de korkuyorum. Bu sorunu evde kendim bir şeyler yaparak geçirebilir miyim?

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Tek bir gözünde varsa muhtemelen göz tembelliğin vardır. Doktora gitmen şart.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Sorun bu sabah başladı bilgisayar ekranına bakamaz oldum rahatsız oldum ekrandaki herşey bulanıklaştı. Sizce ne yapmalıyım, bildiğim kadarıyla yaşadığım yere yakın olan hastanede göz doktoru yokmuş zaten bu dönemde hastaneye gitmekten de korkuyorum. Bu sorunu evde kendim bir şeyler yaparak geçirebilir miyim?
Doktora Gitmek En İyisi

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Telefon bilgisayarı 1-2 hafta bırak. Telefona ihtiyacın olduğunda bak. [Mesaj, telefon çağrılar vs.]
ihtiyaçlar için telefonunu al.

fatihege

Doçent
Reaksiyon puanı
396
Telefon bilgisayarı 1-2 hafta bırak. Telefona ihtiyacın olduğunda bak. [Mesaj, telefon çağrılar vs.]
ihtiyaçlar için telefonunu al.
telefonum yok zaten gün içinde bilgisayara en az 5 saat bakıyorum. biraz ara vermeliyim bencede. İnşallah geçerde hastaneye gitmeme gerek kalmaz

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Ani bir bulanıklık söz konusu ise derhal doktora gözük.
Bir süre gözlerini yoran aktivitelerden de uzak durmaya çalış.