iyi forumlar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı merak ettim sadece şimdi sokakta bulunan bir çocuk nasıl kimlik sahibi olur ve kütüğe nasıl kaydedilir dünyanın her tarafında böyle bi durumda ne yapılır??
iyi forumlar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı merak ettim sadece şimdi sokakta bulunan bir çocuk nasıl kimlik sahibi olur ve kütüğe nasıl kaydedilir dünyanın her tarafında böyle bi durumda ne yapılır??
Dünyanın her tarafında, bu konuda ne yapıldığını gerçekten öğrenmek istediginize eminmisiniz?iyi forumlar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı merak ettim sadece şimdi sokakta bulunan bir çocuk nasıl kimlik sahibi olur ve kütüğe nasıl kaydedilir dünyanın her tarafında böyle bi durumda ne yapılır??
yine geldi![]()
Dünyanın her tarafında, bu konuda ne yapıldığını gerçekten öğrenmek istediginize eminmisiniz?
Ben Tanımıyorum da, soru çok ütopik geldiSiz bu arkadaşı tanıyorsunuz galiba!
Ve duruma bakılırsa bizi keklemiş gibi duruyor.
Biz de inanıp öylesine ciddi ciddi yazdık yav.![]()
Kafa bulmuyosa da, kafası güzel dir belkiArkadaş kafamı buluyor anlamadım
daha önce aynı soruyu 1-2 kez daha sormuştuSiz bu arkadaşı tanıyorsunuz galiba!
Ve duruma bakılırsa bizi keklemiş gibi duruyor.
Biz de inanıp öylesine ciddi ciddi yazdık yav.![]()
bunun sorduğu şu : anne babası tespit edilemeyen çocuklara kimlik çıkartılırken anne baba ve soyadı kısmına ne yazıldığı.bunu bende merak ediyorum ama cevabını bilmiyorumSokakta bulunan bir çocuğu siz kimlik sahibi yapamazsınız kardeşim, yapacağınız tek şey onu polise götürmektir. Bu kesinlikle ve mutlak olarak gerekli olan bir durumdur, aksi halde suçlu duruma düşersiniz. Polis gerekli araştırmayı yapar, sahibi bulunmaz ve terk edilmiş olduğu anlaşılır ve siz de onun bakımına, büyütülmesine talip iseniz devlet baba durumunuza bakar, araştırır ve uygun görüldüğünüz takdirde onu size evlatlık olarak verebilir. Kimliğini de ancak o zaman alma imkanına kavuşabilirsiniz.
soyadı da dünyalı mı oluyorAnne adı Havva
Baba adı Adem
Soyismi de Ademoğlu olur herhalde. İyice sulandırmadan konuyu kaçayım ben.soyadı da dünyalı mı oluyor
bunu daha önce duymuştum