Sokak köpeğini pitbullara parçalattılar!

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393
Adana’nın 100. Yıl Mahallesi’nde bir grup genç tarafından tasmasız dolaştırılan pitbull cinsi iki köpek, sokak köpeğini parçaladı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti.

İddiaya göre, mahalledeki sokak köpekleri bu gençlerin neden olduğu pitbull saldırılarında ya öldü ya da yaralandı.

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=V1TVO-SOAuI

KAYNAK: Sokak köpeğini pitbullara parçalattılar

Hayvanların Korunması Kanunu 12. Madde:
b) Pitbull Terrier ve Japanese Tosa gibi çevresine tehlike arz eden hayvanlar sahiplenilemez, üretilemez ve satılamaz.
Hayvanları Koruma Kanunu: YÖNETMELİK.

Son düzenleyen moderatör:

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
İzlemedim izlemiyorum...Gözümü kapatınca bitip gitseler geberseler keşke vicdansızlar.Ama bitmiyorlar bitmiyorlar...Etme bulma dünyası ölümünüz nasıl olur bilemiyorum ama bunun hesabı çetin olacak!

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Köpeğin sahipleri çocuk yani büyük ihtimal bilerek yapmamışlar bence en azından bilerek yapmamış olmalarını diliyorum

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393
Bir canlı zarar görürken, acı çekerken insan nasıl mutlu olabilir ki? ?

Aslında kabahâtin büyüğü, bu çocuklara hayvan sevgisini aşılamak yerine şiddete teşvik eden ve şiddeti özendiren ailelerinde. Hoş, bunlara aile bile denemez. Böyle sevgisiz, duygusuz yetişen çocuklar ne empati kurabilir ne de diğer canlıları sevebilir; büyüyünce merhametleri az, şiddete meyilli asosyal tipler olup çıkarlar.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Pitbul sahiplerinin yarıdan çoğu bunu yapıyor bence. Kurt genetiğini taşıyan hayvan düşünceme göre diğer tür köpekleri rahatça parçalayabiliyorsa.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,393
Video sansürlü arkadaşlar; konuya duyarlı olan muhtemelen izle(ye)meyecektir bile.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Izlemeye tahammül edemiyorum... kanım dondu.... işin tuhaf tarafida varda nasıl anlatım bilemedim ki

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
l) Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları üretmek; sahiplendirilmesini, ülkemize girişini, satışını ve reklamını yapmak; takas etmek, sergilemek ve hediye etmek.

Bunun açık açık belirtilmiş olmasına rağmen yasal işlem yapılmıyorsa düzenin bittiğinin bir göstergesini daha görmüş oluyoruz.

Reaksiyon puanı
16,128
Pitbull Terrier, Japanese Tosa yasak ama o polis,zabıta gelince saklıyorlar yoksa yasak sahibide hapse atıcan.

Son düzenleyen moderatör: