Sokak Çocukları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
<br />http://www.youtube.com/watch?v=4c7QquFvTjg<br /><br /><br /> NİKBİNLİK<br /><br />Güzel günler göreceğiz çocuklar,<br /><br />güneşli günler <br /><br /> göre- <br /><br /> -ceğiz... <br /><br />Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, <br /><br />ışıklı maviliklere <br /><br /> süre- <br /><br /> -ceğiz... <br /><br />Açtık mıydı hele bir <br /><br /> son vitesi, <br /><br />adedi devir. <br /><br /> Motorun sesi. <br /><br />Uuuuuuuy! çocuklar kim bilir <br /><br /> ne harikûlâdedir <br /><br /> 160 kilometre giderken öpüşmesi... <br /><br /> <br /><br />Hani şimdi bize <br /><br />cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır, <br /><br /> yalnız cumaları <br /><br /> yalnız pazarları.. <br /><br />Hani şimdi biz <br /><br />bir peri masalı dinler gibi seyrederiz <br /><br /> ışıklı caddelerde mağazaları, <br /><br />hani bunlar <br /><br />77 katlı yekpare camdan mağazalardır. <br /><br />Hani şimdi biz haykırırız <br /><br /> Cevap: <br /><br /> açılır kara kaplı kitap: <br /><br /> zindan.. <br /><br />Kayış kapar kolumuzu <br /><br /> kırılan kemik <br /><br /> kan. <br /><br />Hani şimdi bizim soframıza <br /><br /> haftada bir et gelir. <br /><br />Ve <br /><br />çocuklarımız işten eve <br /><br /> sapsarı iskelet gelir.. <br /><br />Hani şimdi biz.. <br /><br />İnanın: <br /><br /> güzel günler göreceğiz çocuklar <br /><br /> güneşli günler <br /><br /> göre- <br /><br /> -ceğiz. <br /><br />Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, <br /><br />ışıklı maviliklere <br /><br /> süre- <br /><br /> -ceğiz.....<br /><br /> <br /><br />Nazım Hikmet RAN

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Allah bu sekilde durumlara düşmüş insanlara sabır versin..

Umarım en kısa süre içerisinde bir yardım eli uzanır ve bu kardeslerimizde yasadığı rezillikten kurtular.. Allah yardımcıları olsun..

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
YA çok kötü birşey allah yardımcılar olsun .. Birkaçtane olsalar yardım edersin ama o kadar çoklar ki çok yazık.Allah onlara sabır versin ve bir an önce sokak çouklarının azalmasını istiyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...