merhaba arkadaşlar topluyacağım sistem için bir soğutucu olmak istiyorum işlemcim r5 5600x
bütçe 500tl(500 tl den daha az bütçede öneriler varsa iyi olur)
tek fanlı olanıda iş görürmü?![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
kendim kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. Ağır yük altında 109 dereceye çıkıp da bilgisayar kapanıyordu. Şimdi ise ağır yükte max 73 derece oluyor bu soğutucu sayesinde...
Mesaj otomatik birleştirildi:
aşağıdaki ise tek fanlı modelidir.
![]()
Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...www.teknobiyotik.com
İşlemcinin içinden stok fan çıkmıyor muydu, o işlemcide çıkması lazımdı.merhaba arkadaşlar topluyacağım sistem için bir soğutucu olmak istiyorum işlemcim r5 5600x
bütçe 500tl(500 tl den daha az bütçede öneriler varsa iyi olur)
evet çıkıyorİşlemcinin içinden stok fan çıkmıyor muydu, o işlemcide çıkması lazımdı.
tek fanlı olanıda iş görürmü?
ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı Ledli Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol birde bu soğutucu nasıldır normalde bunu almayı planlıyordumİş görür. 4-5 derece fark eder diye düşünüyorum. Eğer iki fanlı modele bütçen yetmiyor ise, tek fanlı modeli al. İlerde bütçen olursa soğutucuya bu fanı eklersin.
![]()
Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı (AR-ACFAN00115A) | Teknobiyotik
AR-ACFAN00115A-icgorselwww.teknobiyotik.com
Bu fan soğutucu üzerinde kullanılan fanın aynısı. Soğutucunun içinden ikinci fanı takmak için ekstradan aparatının çıkması gerek. Onu sakla bir kenarda, bütçen olunca bu fanı takarsın iki fanlı olur.
ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı Ledli Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol birde bu soğutucu nasıldır normalde bunu almayı planlıyordum
ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı Ledli Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol suan bunu düşünüyorum bu işimi görürmüTamamen fiyat performans odaklı. Snowman markası yerine tercih edilir oldu. ID-COOLING markasının kutu içeriği gayet iyi, içinden çıkan termal macunu da belli bir kalitede, kalitesiz değil kesinlikle. Dediğiniz model de bütçe doğrultusunda gayet iyi.
Ama eğer bütçeniz yetiyorsa yukarıda da dediğim gibi bu ürünü tavsiye ederim.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu ürün tam anlamıyla üst seviye bir ürün. Öyle ki sıvı soğutmalar ile testleri mevcut. Bir çoğunu bu bütçeye rağmen geçmiş, gerçekten kaliteli bir ürün.
ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Red 120mm 4pin Pwm Kırmızı Ledli Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - Trendyol suan bunu düşünüyorum bu işimi görürmü
evet eğer bütçem yeterse dediğiniz ürünü alacağım yetmezse bunu alıp ileride fan ekliyeceğim kasam msı mag force 100m yada 100 r düşünüyorumGörür diye düşünüyorum. Bütçe artırılabilir ise dediğim ürünün alınması daha iyi olur, hem ileriye de dönük bir soğutucu almış olursunuz. Ama bütçeniz dediğiniz ürüne yetiyor ise alabilirsiniz, sizi üzmez kesinlikle. İçinden ikinci fanı takmak için aparat çıkarsa(ki çıkacağını düşünüyorum) ilerde ikinci bir fan da takabilirsiniz dediğiniz ürüne.
Ama şundan da bahsetmek gerek, büyüklüğü kasanızın modeline uyuyor mu? Sığmamazlık olmasın sonra. Ölçüleri kontrol edin, kasanızın modelini aratın cpu soğutucu desteğinin ölçüsü illa ki çıkacaktır.
birde biraz araştırdımda su soğutucuda fena değil gibi ne dersiniz Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu işimi görürmüevet eğer bütçem yeterse dediğiniz ürünü alacağım yetmezse bunu alıp ileride fan ekliyeceğim kasam msı mag force 100m yada 100 r düşünüyorum
evet eğer bütçem yeterse dediğiniz ürünü alacağım yetmezse bunu alıp ileride fan ekliyeceğim kasam msı mag force 100m yada 100 r düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde biraz araştırdımda su soğutucuda fena değil gibi ne dersiniz Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu işimi görürmü
çok teşekkür ederim efendim yardımınız için suanda bütçem olursa se-234 düşünüyorum eğer bütçem olmazsada se-224xt düşünüyorum yine söylüyorum çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz vs yardımınz içinArctic de işinizi görür. Bu üçü arasında sıralama yapmak gerekirse dediğim SE 234 ARGB en iyisi, sonrasında arctic freezer 34 gelir, sonrasında SE 224-XT gelir. Arctic ile SE 224-XT arasında çok fark olacağını sanmıyorum. İçinize sineni alın.
Kasanızın cpu soğutucu desteğine baktım. 160 mm olarak gözüküyor.
SE 234 ARGB ile SE 224-XT 154 mm yükseklikte. Yani sığıyor. Arctic freezer ise biraz daha yüksek, 157 mm yükseklikte, ucu ucuna sığar.
bence görürür. tek fanlı alıp sonradan da ikinci fanı takmak mümkün zatentek fanlı olanıda iş görürmü?