SocialReviver: Facebook Zaman Tüneli, Sağ Chat Panelini Eski Haline Getirme Eklentisi

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
NVXSg.png

Eski adıyla FB Chat Sidebar Disabler olarak bilinen eklenti bugün güncellendi ve V3.0 sürümüyle adını SocialReviver yaptı.

3. sürüm bize bir sürü yeniliklerle geliyor.

• İsterseniz sizi zaman tünelinden kurtarıp eski görünüme getiriyor.
  • Sağdaki chat panelini eski haline getiriyor.
  • Chat bölümünde arkadaş listenize göre uygun olup olmadığınızı (çevrimiçi durumu) seçebiliyorsunuz.
  • Chat'te arkadaşlarınızın yazdığı mesajı sizin ne zaman gördüğünüzü bilmelerini engelleyebiliyorsunuz. (Deneysel özellik)
  • Chat sırasında sohbet ettiğiniz kişinin profiline erişebilmek için kişinin adına tıklayabilirsiniz.
  • Eklentiyi aktif etme özelliği ayarlar bölümünde mevcut.
  • Ve daha birçok özellik sizleri bekliyor.

screen.png

CHANGELOG

Version 3.0 (2012/06/09):

• FB Chat Sidebar Disabler and New Profile Disabler have been merged in SocialReviver.
  • The settings dialog has been renewed and simplified.
  • Extension settings are now synced anonymously in the cloud.
  • Friends using Mobile Chat apps are now identified with a mobile icon.
  • Added option to list friends using Mobile Chat apps in the buddy list.
  • Added experimental option to not let your friends know when you read the messages they send to you in chat.
  • Removed option to enable/disable home ticker since Facebook has added the ability to do so.
  • Removed option to enable/disable games ticker since Facebook has deprecated the games ticker.
  • Added option to disable the New Profile only for user profiles or fan pages.
  • Fixed Friends section in the left column for user profiles when Classic Profile is enabled.
  • Fixed album reordering and photo loading in the photos tab when Classic Profile is enabled.
  • Removed Classic Profile view while using the "View As" feature.
  • Fixed left navigation "remove item" entry in the Classic Profile.
  • Fixed friend lists reordering in Chat.
  • Fixed some minor issues.

SocialReviver V3.0'ı Chrome'a Eklemek İçin Tıklayın

Firefox ve Opera eklentisi için resmi sayfasına bakabilirsiniz: http://www.socialreviver.net/

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
eklentinin son sürümü gerçekten çok güzel Zamantüneli chat eskiye döndürme falan hepsi elinin altında :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Mobile chat kullananları göstermesi de güzel bir özellik :)

ibrahimdevrim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Azönce TimeLine Remove eklentisini kaldırdım, ve bu eklentiyi kurdum. Eski chat ve zaman tünelinin gözükmemesi olayının bir arada olması çok iyi olmuş. Tavsiye ederim. Virüs vb. olaylar yok.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
V3.1'e güncellendi.

[h=3]CHANGELOG[/h]Version 3.1 (2012/06/13):

• Fixed critical issues with latest FB changes.
  • Fixed top blue bar that might become transparent after latest FB changes.
  • Fixed buddy list in the home left column that was showing less friends than normal in some cases.
  • Added experimental option to mark chat messages as read as soon as they arrive, preventing chat window titlebar to flash.
  • Fixed some issues with right-to-left (RTL) languages.
  • Fixed some minor issues.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
eski haline getirmek mümkünmüş demek :) ben memnunum ancak , eski haline getirmek isteyen arkadaşlar vardı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslık ıstegı engelım war programı kurdum ama hala ıstek gonderemıyorum yardımcı olur musunuz