Sniper Elite V2 Ücretsiz Sahip Olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34

Bu aralar oldukça güzel kampanyalar oluyor. Firmalar yeni oyunlar çıkarıyor ve önceki oyunlarıda bedava yada büyük indirimler ile dağıtıyor. bu sefer Rebellion, Sniper Elite V2 oyununu Steam üzerinden ücretsiz dağıtıyor. Kampanya 24 saat olduğunu hatırlatalım.

Oyunu temin etmek için yapmanız gerekenler;
1- Steam üzerinden oyunun sayfasına gidiyoruz. Web tarayıcısı üzerinden http://store.steampowered.com/app/63380 adresinden ulaşabilirsiniz.
2- Oyunu kütüphanemize ekliyoruz. Hepsi bu kadar.

:: Sniper Elite V2 oyununu indirdiniz mi ?

KAYNAK

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
şuan da steam açılıyor birazdan bir beleş oyunum daha olacak :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayırlı olsun buarada [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] Allah senden razı olsun :D

hayırlı olsun buarada [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] Allah senden razı olsun :D

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hangi dağda kurt öldü yav beleşlere doyamadım bu ara

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
şuan da steam açılıyor birazdan bir beleş oyunum daha olacak :D

hayırlı olsun buarada @rozabay Allah senden razı olsun :D

hayırlı olsun buarada @rozabay Allah senden razı olsun :D

ne demek vazifemiz :D Yumulun çekirgelerim benim :mrgreen:

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bf3 e karşılık vermek hemde se3 için reklam-ön sipariş amaçları sanırım listeye eklerken alta hemen se3 ön siparişi verin var:D

yinede iyi ama bf3 e karşı biraz zayıf hamle olmuş.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
origine yanıt gecikmedi :D

Steam'de Origin'de satılan oyunları da satılıyor. Ayrıca yanıt gibi bir şey de söz konusu olamaz çünkü kısa süreliğine indirime giren oyunların, ne kadar ve ne zaman indirime girmesi gerektiğini yine o oyundan sorumlu kişi veya kişiler ilgileniyor. Steam kafasına göre bedava oyun dağıtmaz. (Valve hariç :P)

Goliath

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi Ben Bu Oyunu Kütüphaneye Ekledim (Steam Pek Kullanmadım) bu oyun Tekrar Ücretli Olsa Kütüphanemde Dursa Sonra Yükleyebilirmiyim ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Oyunu 2 ay önce 7 dolar olduğu dönemde indirimden yararlanarak almıştım. Oynadım, son bölümde tıkandım. Gerçekten taktiksel zeka gerektiren bir oyun ve multiplayer modu harika, tabi adam bulabilirseniz.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler 24 saat indirim tam olarak ne zaman bitiyor?

Şimdi Ben Bu Oyunu Kütüphaneye Ekledim (Steam Pek Kullanmadım) bu oyun Tekrar Ücretli Olsa Kütüphanemde Dursa Sonra Yükleyebilirmiyim ?
Evet yükleyebilirsın.

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Steam'de Origin'de satılan oyunları da satılıyor. Ayrıca yanıt gibi bir şey de söz konusu olamaz çünkü kısa süreliğine indirime giren oyunların, ne kadar ve ne zaman indirime girmesi gerektiğini yine o oyundan sorumlu kişi veya kişiler ilgileniyor. Steam kafasına göre bedava oyun dağıtmaz. (Valve hariç :P)

bf serisi satılmıyor steamda ea'nın oyunu olduğu için mi ?

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
bf serisi satılmıyor steamda ea'nın oyunu olduğu için mi ?

Battlefield 2 ve bad company Steam üzerinden satışa sunuldu. EA baktı baktı oyunun fanboyları yeterli Steam üzerinden satışa ihtiyacı yok, kendi Origin üzerinden satış yaparak Steame (Valve'ye) para vermek istemedi. Aynı şey Mass Effect 3, Dragon Age 2 ve Dead Space 3 içinde geçerli.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2014 yılı itibariyle belleş oyunlarım oldu. Bu sayede ilk defa Steam ve Origin ile tanıştım :D Normalde hayatta oyunlara para vermem, ücretsiz oyunlar için de Origin ve Steam yüklemem. Ancak ücretli ve oldukça kaliteli oyunlar böyle belleş olunca Origin ve Steam'e geçtim.

Left 4 Dead 2, Battlefield 3 ve şimdi de Sniper Elite V2. Bu yaz çok çatışmalı geçecek (hep FPS oyunlarında indirime gidilmesi tuhaf :D )

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] adamın dibisin teşekkürler. Kütüphaneye ekledim ilk fırsatta oynayacağım

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ya bu kütüphaneye ekleme işini anlamıyorum ben, oyunu indir mi demem gerekiyor yani ? Yoksa kütüphaneye ekle diye birşey var mı ?

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Ya bu kütüphaneye ekleme işini anlamıyorum ben, oyunu indir mi demem gerekiyor yani ? Yoksa kütüphaneye ekle diye birşey var mı ?

Oyun inmeye başladığı anda iptal edebilirsin. Oyun kütüphanene eklenmiş demektir zaten.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Sağol [MENTION=64474]rozabay[/MENTION] ekledim kütüphaneye

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunu indirmenize bile gerek yok. Oyuna tikladiktan sonra listeye eklendi diye bir bildiri geliyor zaten.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Mesajı güncel tutmaya çalışalım herkes görsün .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...