• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sniper Elite mavi ekran hatası

laviniaa

Öğrenci
steamden sniper elite 2 aldım new game diyorum zorluk derecesini seçip oyuna girince bulutların olduğu mavi bir ekranda kalıyor çözümü nedir

ekran kartının driverini güncelle, directx sürümünü kontrol et. görüntü ayarlarını en düşüğe getirip bir de öyle dene bakalım.

ekran kartı yada ramle alakalı olabilir sorunun. windows 2004 sürümü kullanıyorsan o da uyumsuzluk gösterebilir.

düşük grafiğe aldığında oyun açılıp bulutlu yeri geçersen sorun ekran kartındadır. başka oyunlarda mavi ekran hatası almıyorsan oyunun optümizasyonu ile ilgili sorun olabilir

ekran kartı yada ramle alakalı olabilir sorunun. windows 2004 sürümü kullanıyorsan o da uyumsuzluk gösterebilir.

düşük grafiğe aldığında oyun açılıp bulutlu yeri geçersen sorun ekran kartındadır. başka oyunlarda mavi ekran hatası almıyorsan oyunun optümizasyonu ile ilgili sorun olabilir
win 2004 sürümü kullanıyorum o yüzden mi

bilemem. farklı nedenleri olabilir. önce ekran kartının güncel driver ı var mı ona bak..

Sistemde CPU üzerindeki ekran kartını algılıyor olabilir oyun, oyunu ekran kartı arayüzünden tanıtman gerekebilir. (=