"Sneijder ile sözleşme imzalayacağız"

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Wesley Sneijder ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladıklarını söyledi. Finansal fair-play kriterlerine dikkat ettiklerini vurgulayan Özbek, transferde çok para harcamadan, takımın başarılar kazanacağını ifade etti.

s600_WLCW8.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Wesley Sneijder ile yeni sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Hollandalı yıldızın bonservisini hala ödediklerini belirten Özbek, "Sneijder ile henüz kontrat yapılmamasının sebebi Finansal fair-play kriterleri değil, zaten kendisiyle büyük ölçüde anlaştık" dedi.

"RODRİGUEZ, CAROLE VE DENAYER LİGİN YILDIZLARI OLACAK"

Galatasaray'ın geleceğini yaratmaya, finansal yapısını düzeltmeye çalıştıklarını anlatan başkan Özbek, "Rodriguez, Carole ve Denayer ligin yıldızları olacak. Taraftarın haklı tepkisini önemsiyorum ama biz el ele verirsek bu takım herkesi yanıltacak. Transfere çok para harcanmamasına rağmen finalde başarı çizgisi yakalanacak" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER YİNE YAPABİLİRDİK"

Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğu için taraftarını memnun etmek zorunda olduğunu vurgulayan Özbek, "Transfer yine yapabilirdik. Ama ben tasarruf yapalım diyorum, ben Ontivero ve Endoğan Adili gibi oyuncuya para vermeyeyim, 43-44 futbolcu olmasın diyorum. Devre arasına kadar performansı görelim, Hamza hoca raporunu versin, gerekirse transfer yaparız" diye konuştu.

"UEFA'YA BİZİ AFFET DEMİYORUM"

Dursun Özbek son olarak UEFA ile aralarındaki Finansal fair-play sıkıntısının nedenlerini anlattı. Galatasaray Başkanı, "Son 3 yıldaki yanlış transferler, bu transferlere ödenen paralar ve kur farkı etkili oldu. UEFA'ya bu seneki performansla ben artık ayağımı yorganıma göre uzattım diyorum. Bu sene 17 milyon dolar artı verdik diyorum. 3 sene için geldik, karar aldık, müsade et sonra senin istediğin performansa geleceğim diyorum. UEFA'ya bizi affet demiyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK