Smyrna Katılımsız Program Nedir? Nasıl Hazırlanır

Bu konuyu okuyanlar

maske500

Doçent
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
525
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar smyrna katılımsız program arşivi filan diye nette dolaşan programlar var.nedir bu olay? nasıl oluyo?ben hazırlayabilir miyim böyle bir program arşivi ve hazırlayabilirsem nasıl yaparım?yardımlarınızı bekliyorum:helpsmilie:
 

pesimist

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Eylül 2005
Mesajlar
18,590
Reaksiyon puanı
2,007
Puanları
113
Yaş
40
smrynasını bilmem ama katılımsız dediği şifre istemeden direk kurulan programlardır. Yani bir şekilde ücretli bir ürünü kırıp şifre bile istemez hale getirip kullanmaktır.

Bu konuları biz sevmiyoruz, o yüzden sana anlatamayız. Anlatan olursa da ceza alır ;)
 

maske500

Doçent
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
525
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ya ben şifre kırmak filan istemiyorum.google da baktım yasal programlar içinde oluyomuş.formattan sonra bi sürü yasal program yüklemek gerekiyo(limewire,anti-virüsler...) bu benim dediğim olay bu işe de yaramıyo mu?
 

kaberdey

Müdavim
Katılım
22 Aralık 2008
Mesajlar
4,262
Reaksiyon puanı
87
Puanları
0
smyrna nedir bilmiyorum ama katılımsız kurulum; kurulum aşaması otomatik hale getirilmiş programdır. Yani program kurarken karşılaştığımız next tuşlarını ve seri numarası girme işlemlerini kendisi halleder, sadece programın ikonuna tıklayıp beklersiniz bir kaç dk içinde kendisi kurulu hale gelir.

Lisanslı yada ücretsiz her program bu hale getirilebilir,.
Bir programı bu hale getirmek için çeşitli araçlar kullanılıyor, her programı bu hale getirebilirsiniz.

Ancak sorununuz format sonrası program kurma ise bu programları içeren Windows sürümleri de hazırlanabiliyor, Formattan sonra windows'unuzu her zamanki gibi elinizdeki lisansı ile kuruyorsunuz daha sonra yüklenmesini istediğiniz programlarınız da kendiileri yükleniyor.

Saygılar.
 
Üst