SMS'leri Google Hangouts'a emanet eder misiniz?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Google'ın Gözü SMS'lerimizde

Google, anında mesajlaşma ve görüntülü iletişim uyguaması Google Hangouts'u kısa mesaj (SMS) gönderip almak için güncelledi. Viber'dan sonra Google'ın da hedefi kısa mesajlar.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Tamamen piyasayı ele geçirip tekel olmak istiyor Google her departmanda yaptığı gibi ama zaten SMS kullanmayan biri olarak beni whatsappdan vazgeçirecek şeylerle uğraşmalı ;)

HSYN89N

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Eskiden google toolbar kullanmayın derdik herşeyi indexleyip google a gönderiyor diye. Şimdi browserını kullanıyoruz üstüne birde smslerimize göz diktiler.

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
O değil de Google Talk güzel isimdi. Neden Hangout koydular anlamadım :(

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Aynen öyle, whatsappı ve diğerlerini safdışı bırakmak için hamleler bunlar ama kolay olmadığının farkında google ve Hangouts'a bir şekilde mecbur etmeye çalışıyorlar. Muhtemelen ileriki android sürümlerinde sms uygulaması hiç olmayacak hangouts her işi tek başına halledecek böylece whatsappa gerek kalmayacak, fikir bu. Google rakip olmakta geç kaldı ama sonuçta adamların tapulu işletim sistemi herşeyi yapabilirler whatsapı bile bitirebilirler kimleri bitirmediler ki.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Facebook messenger hiç izin sormadan okuyor, neyse bence Google hangouts ile bbm gibi ichat kendine özel bir yazılım üretme peşinde.

GetSomeRest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Buraya yazıyorum seneye google telefon rehberini de hangouts a bağlayıp telefon aramalarını da hangoutstan yaptıracak. Hangoutsun her platformda kullanılabiliyor olması güzel ama tasarım biraz daha işlevsel olmalı.

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hemen herkes onu ele geçirmeye çalışıyor buna göz dikti diye feryat figan beyler adamın yaptığı işletim sistemini kullanıyorsunuz başka birşeye gerek var mı? Google yapmaya çalıştığı tum konuşmalarınızı tek bir yerden yönetmeniz yoksa siz istedigiinizi kurun ekstradan messageme - line - wechat falan uğraşmayın diye kendi işletim sisteminde lider olmak istiyor hangoust ile Google+ uygulaması facebook uygulamasından daha iyi e hazır hangoust da var hic bir şey yüklemeden telefonunuzun ihtiyacınızı karşılaması peşindeler

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tabiki ücretli, normal hattın üstünden sms gönderiyor sadece mesajlaşma uygulaması farklı.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
mesajlara hangouts'tan bakınca bildirim silinse aslında kullanılabilir, google'a benim arkadaşlarımla yaptığım makaralar bir fayda sağlamaz :D

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Hangout ile SMS özelliğini denedim ancak telefonun kendi mesajlaşma uygulaması çok daha etkili ve kullanışlı açıkçası tekrar geri döndüm. Talk yada Hangout bir türlü tutturamadı gitti whatsup, Viber, tango, Skype kadar olamadı koca google