SMScity.com Bedava Mesajlaşın!

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
evet arkadaşlar. 2 senedir kullandığım bir siteyi sizlerle paylaşmak istedim. http://smscity.com anlaşıldığı gibi internet üzerinden sms gönderme sitesi. ayrıca voip gibi uygulamalarda sunuyor. ama ben size sitenin sms gönderme olayından bahsedeyim. üye olmak için http://smscity.com/?rid=2186886 (bu benim referans linkim) istemeyen www.smscity.com dan üye olabilir. üye olurken telefon numaramızı istiyor. ama sakın hiçbin şüpheniz olmasın! sadece fake üyeliklerin önüne geçebilmek için doğrulama konu gönderiliyor. kayıt olurken birde kampanya kodu bölümü var. eğer oraya 12345 yazarsanız size bedava 20 kredi veriyor. be bununla 4 tane sms gönderebiliyorsunuz. sitenin en sevdiğim yanı şu;

gönderen kişi olarak yazı yazabiliyorsunuz. şöyle izah ediyim. mesela ben arkadaşlarıma "numaranız başarıyla aveaya taşınmıştır. bu geceden itibaren avea hattınızı kullanmaya başlayabilirsiniz." cinsiniden mesajlar atıyorum ve gönderen olarak Avea yazıyorum :D tabi hepsi bir telaşa falanb giriyor. sitenin en iyi özelliği bu. gönderirken orada reklamsız seçeneği var. ona tıklarsanız reklamsız olarak gönderiyor. kerlam dediğide mesajın sonuna smscity.com yazıyor. bence çok güzel bir site. isterseniz kredi satın alabiliyorsunuz 200 sms kredi 2.5 € :)

tekrar diyorum. kesinlikle hiçbir kontürünüz gitmez veya numaranıza reklam türü sms ler gelmez!!! 2 senedir kendim kullanıyorum.

her türlü soruyu burada sorabilirsiniz

Netalani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tskler paylasim icin ama sanirim sende puan falanmi kazaniyorsun bu refe kodu ile?

---------- saat 17:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:49 eklenmişti ----------

sana bir kazanci olursa kodu ekleyelim:)

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
evet. referans kodu ile 15 sms puanı kazanıyorsun. referansımla üye olursan memnun olurum :)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
walla işin içine para girince ben yokum arkadaş :)

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
istersen parayla alırsın. ben kredi almaktansa kendi referansımla üye yapıyorum öyle mesaj atıyorum :)