Sms atamayanlar simdi arayıpda taciz ediyorlar..

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba arkadaşlar sms engelleme diye bir sistem geldi biliyorum da hatda engelledim de ama vodafone net e geçtiğinden beri digiturk arayıp durdu herseferinde istemediğimizi belirttik ama yok illa rahatsızlık verecekler bide hayatımda hyundai den birşey almama rağmen oda arıyor.. ıkisini de engelledim ama başkaları da böyle arıyacaksa sıkıntı.. birde kampanya adı altında arıyorlar.. sizce bu da sıkıntı değil mi?

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Engelle bitsin.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Hangi birini engelleyim başkaları arıyacaksa sıkıntı.. @undefined,

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Benide vodofone sürekli ariyodu her arayışında farklı numaradan ariyodu teker teker hepsini englelledim artık aramıyorlar

sualimvar

Asistan
Reaksiyon puanı
162
Telefona özgü olarak birçok telefonun rehberinden telefona kayıtlı olmayan numaraları engelleyebilirsiniz.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Telefona özgü olarak birçok telefonun rehberinden telefona kayıtlı olmayan numaraları engelleyebilirsiniz.
Bunu bilmeyecek kadar cahil mıyım?
Tamam diyelim ki gittim herhangi bir şirketin servisinden faydalanmak için onay verdim arayabilir sms de atabilir ama altındaki veya üstindeki şirket beni niye arıyor alt şirket engel atsam üst şirket arıyor ben bundan rahatsizim lazım olursa ben zaten seni ararım... yani hangi birini engelleyecem..