SMF nin Portalı var mı?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar smf nin forumunu bilmeeyn yoktur. Ancak ben hiç portalını görmedim. Portalı var mı? haberi ile yazısı ile vs ile tam bir portalı var mı acaba ?

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Tiny portalı dene :) paket olarak yükleyebilirsin.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bunların çoğu forum entegreli.... Sadece portal olarak kurabileceğim var mı?

Byones

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum entegreliderken ne kastettiğini şahsen anlamadım. Ama Tinyportalı istersen başka bir veritabanına kurarak smf ile entegre çalıştırabiliyorsun. Yani smf ile aynı veritabanını kullanma mecburiyetin yok.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
myefsane dedi ki:
Bunların çoğu forum entegreli.... Sadece portal olarak kurabileceğim var mı?
SMF'nin portalı varmı dersen.. doğal olarak forum entegreli portal sormuş oluyosun..
ama sen tek başına forumdan ayrı portal istiyosan joomla'yı kullan.. olmadı wordpress dene blog sistemidir ama yinede eklentileriyle portal oluşturabilirsin.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Byones dedi ki:
Forum entegreliderken ne kastettiğini şahsen anlamadım. Ama Tinyportalı istersen başka bir veritabanına kurarak smf ile entegre çalıştırabiliyorsun. Yani smf ile aynı veritabanını kullanma mecburiyetin yok.
yani bunlar çoğu sadefe forum dan oluşuyor ben haberi ile yazı bölümü ile download bölümü ile portal dan bahsediyorum.....

RadoN teşekkürler galiba yok hepsi forum smf nin

Amacım şuydu ön planda forum değil portalın kendsi olan bir site kurmak... mesela sdn anasayfa portal tadında :) haberleri var download bölümü var ben bunlara ek olarak yazı bölümü vs ... gibi bişey arıyorum

Tiny ile MK yı inceliyorum şuan localhosta kurup deniyeceğim ücretsiz sitelere yüklemek sorun yaşatıyor. :)bilgiler için teşekkürler.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
istediğin özellikleri joomla fazlasıyla karşılar ama çoğu kişiye zor gelir..
sen Mkportal kullan.. bi ara çok kullanmıştım.. oda işini görür..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
joomla yı sevmedim :( evet biraz karışık mkportalda açık çok var dediler ama yapacağım siteyi zanetmiyorum ki uğraşıpda hacklesinler :P