SMF için SEO Tavsiyesi

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar kendime ait SMF yapılı bir forumum var.Bu forum için hangi SEO paketini önerirsiniz ?
Ayrıca kurduğum forum Opera'da ve Firefox'da düzgün görüntülenirken İE'de bozuk bir şekilde görüntüleniyor.Bu sorun nasıl çözülür?
Şimdiden teşekkür ederim !!!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
SMF için önerebileceğim iyi bir SEO eklentisi bulunmuyor. Olanlar da eksik ve hatalı. Zaten geliştirilmesi de durdurulmuş gibi görünüyor. O nedenle elle bazı değişiklikler yapman gerekiyor. Bunlar arasında, keyword ve description optimizasyonu geliyor.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O optimizasyonlar nasıl gerçekleştiriliyor peki ?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
o konuda Elmacik ve Arbalot gerekenleri yapmışlardı. Kendileri profesyonel SMF uzmanları. Dilersen sen de kendilerinden "profesyonel" destek alabilirsin.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
180
****** URLs isimli mod oldukça güzel. En son bir iki eksiği vardı ama sağlam bir mantık üzerine kurulu olduğu için, programcısının bu sorunları ileriki versiyonlarda çözeceğini düşünüyorum.

Biz SEO4SMF isimli eklentiyi kullanıyorduk SDN'de, en son ****** URLs eklentisine geçecektik, o arada vBulletin'e geçildiği için gerek kalmadı.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu veya SEO ile ilgili başka modifikasyonlarda UTF-8 desteği istiyor.Bu destek tam olarak ne anlama gelir ?
UTF-8 karakter seti etkin mi değil mi bilmiyorum.Bunu nasıl anlarız ?

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
****** URLs isimli mod oldukça güzel. En son bir iki eksiği vardı ama sağlam bir mantık üzerine kurulu olduğu için, programcısının bu sorunları ileriki versiyonlarda çözeceğini düşünüyorum.

Biz SEO4SMF isimli eklentiyi kullanıyorduk SDN'de, en son ****** URLs eklentisine geçecektik, o arada vBulletin'e geçildiği için gerek kalmadı.

Uzun zamandır ****** URLs kurmayı düşünüyorum; ama çekincelerim var. Forumum UTF-8 değil.
Ayrıca, Joomla ile köprü varken sh404 kullanıyordum, seo güzeldi; ama ajax fonksiyonları çalışmıyordu.

****** URLs'i kullanmamı tavsiye eder misiniz?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
180
Tavsiye ederim. En son 2 ay önce bir iki eksiği vardı, sanıyorum onlar da düzenlenmiştir. Genel olarak sağlam bir mantık üzerine kurulu. Bir kaç SQL fazladan çalıştırıyor ama karşılığını kullanışlılık ve estetik olarak geri veriyor. Uzun zamandır da geliştiriliyor.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tavsiye ederim. En son 2 ay önce bir iki eksiği vardı, sanıyorum onlar da düzenlenmiştir. Genel olarak sağlam bir mantık üzerine kurulu. Bir kaç SQL fazladan çalıştırıyor ama karşılığını kullanışlılık ve estetik olarak geri veriyor. Uzun zamandır da geliştiriliyor.

0.9 olan snapshot'u yükledim;
ISO -8859-9 olan forumumu SMF 1.1.6'ya yükselttim ve şu anda mükemmel çalışıyor.

İlginçtir ki, o fazladan çalışan 2 sql sorgusu, smf'nin kendi link oluşturma sorgusundan daha hızlı gibi geldi bana, çünkü çok hafif ve çok güzel çalışıyor.

Gördüğüm en başarılı seo çalışmalarından biri.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
****** URLs kullanıyordum sonradan SEO4SMF çıktı denedim. Pek hoşuma gitmedi açıkcası. ****** URLs kullanıyorum.