Smart Tv Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan offi987
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

offi987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ailem için tv alıcam bütcem 1700 tl 42" düşünüyorum kendi uydusu nu kullanıcam biraz 200 hz civarı olmasını istiyorum lg samsung dusundum lg nin elimde 4 tane gözlügü var beleşten ama philips filan araştırmadım önereceniz güzel ve sıkıntı cikarmıcak tv arıyorum telefonla baglanti kurmak istiyorum wifi baglicam ve bol bol film izlicem bilginize.....

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Önerilerim:

LG
http://www.hepsiburada.com/liste/lg...aspx?productId=evlg42lb652v&categoryId=163192

VESTEL
http://www.hepsiburada.com/liste/ve...spx?productId=evves42pf8575&categoryId=163192

2'side fiyatına göre üst düzey televizyonlar. Vestel'i görünce hemen ağız büzüştürenler var, boşver sen onları. Çevremde kullananlar var görüntü gerçekten çok iyi, lg yada samsung logosu koysan vestel'e herkes inanır. Türkiye'de malum bir yerli düşmanlığı var.

Kısaca 2'side bence çok iyi. Ben 2 sene önce philips aldım yine hepsiburada'dan o zaman onu almasam bunlardan birini alırdım.

eserel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım vestelin pf9090 47 inç öneriyorum şiddetle.Ayrıca şunu da eklemeliyim vestelin paneli LG marka.Eeee tv de de panel en önemli parça olduğuna göre...

karizmamb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ailem için tv alıcam bütcem 1700 tl 42" düşünüyorum kendi uydusu nu kullanıcam biraz 200 hz civarı olmasını istiyorum lg samsung dusundum lg nin elimde 4 tane gözlügü var beleşten ama philips filan araştırmadım önereceniz güzel ve sıkıntı cikarmıcak tv arıyorum telefonla baglanti kurmak istiyorum wifi baglicam ve bol bol film izlicem bilginize.....
elimde BEKO B49 LB 8477 LED TV VAR, 2 gün önce hediye olarak geldi, evde ihtiyaç fazlası duruma düştü, özellikleri full, faturası var, kutusu hiç açılmadı kurulum yapılınca garantisi başlayacak, ilginizi çekerse araştırın bulduğunuz en ucuz fiyattan 200 tl aşağı verebilirim.