47-50 inc arası TV önerisi

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Marka olarak samsungdan uzak dur, ürünlerinin (Özellikle TV) arkasında durmuyorlar.Ben aldım, smart tv özelliği 5 para etmiyor.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
TV alacaksanız markası ne olursa olsun(Samsungu zaten devre dışı bırakıyorum) kesinlikle Rafta uzun süre beklememiş,yeni çıkan modellerden alın.1 yıl 1.5 yıl rafta bekleyipte kampanyalı diye eski ürünlere bakmayınız.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Televizyonda bana göre Sony en iyilerden. Lg'de iyi diye biliyorum.

r3mu5ty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TV reyonunda çalışıyorum. Lg'nin ub850 serisi tatmin eder ama kasa sağlamlıgı ve ses sisteminde philips çok az öne geçer.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung alma diyen arkadaşlar hangi modeli aldınız memnun değilsiniz bizimle paylaşır mısınız?

r3mu5ty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung, lg, philips, sony gibi üst duzey markalari camur atilmaz arkadaslar. 1 kisi sorun yasadi diye marka deger kaybetmez. Ama pazarin cogunu lg olusturuyor.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Samsung, lg, philips, sony gibi üst duzey markalari camur atilmaz arkadaslar. 1 kisi sorun yasadi diye marka deger kaybetmez. Ama pazarin cogunu lg olusturuyor.
2013 de ben Teknosadan aldım Samsungu,(UE40 serilerinden biri) 2013 model samsung smart tvlerde internete girip 20 dakikadan fazla film izleyebiliyorum diyen dünyada bir kişiyi bulamazsın, sebebi basit 20 dakika sonra ara bellek dolu uyarısı alıp yediğiniz kazığı o zaman anlıyorsunuz.Çünkü bu ram dolu probleminin bir çözümü yok, Samsung Türkiyeyi aradım durumu sordum, bir güncelleme vs birşey düşünülmüyor cevabını aldım.(tabiri caiz ise almasaydınız demeye getiridi)
Yani bu bir kişinin değil bu modelleri alan tüm kişilerin yaşadığı(yediği bir kazıktır)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
2013 de ben Teknosadan aldım Samsungu,(UE40 serilerinden biri) 2013 model samsung smart tvlerde internete girip 20 dakikadan fazla film izleyebiliyorum diyen dünyada bir kişiyi bulamazsın, sebebi basit 20 dakika sonra ara bellek dolu uyarısı alıp yediğiniz kazığı o zaman anlıyorsunuz.Çünkü bu ram dolu probleminin bir çözümü yok, Samsung Türkiyeyi aradım durumu sordum, bir güncelleme vs birşey düşünülmüyor cevabını aldım.(tabiri caiz ise almasaydınız demeye getiridi)
Yani bu bir kişinin değil bu modelleri alan tüm kişilerin yaşadığı(yediği bir kazıktır)
Bende aldım ben kullanıyorum sorun olmuyor geçen gün de güncelleme geldi,
Ue 40 es7000 eski bir model olmasına rağmen sorun yaşatmiyir . Es7000 serisinden aşağısı smart tv için alınmaz zaten 7000 sonrası dual core işlemciye sahip ti suan samsung un yeni nesillerin çoğu dual core olarak çıkıyor yeni nesil 7000 ve 8000 serisi tv ler 4 çekirdek lk işlemci kullanmakta. Yani demem o ki düşük model tv alıp bunu yapmıyor diyip yanlış bilgilendirme yapmayın.