Omerov
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Merhabalar
9-10K civarı tv arıyorum. Aaşağıdaki modeller öne çıkıyor ama üçüncü eklediğim LG modeli hem fiyatı uygun hem de iyi gibi.
Teknik detaylara da hakim arkadaşlkardan destek bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sony
www.vatanbilgisayar.com
LG
Kafamı karştıran 70 inç LG modeli
m.trendyol.com
Veya güncel model önerileriniz varsa alabilirim.
Ortalama 2 m mesafeden izleyeceğiz. 65 inç altı olmaması tercihimiz. Oyun oyamıyorum.
9-10K civarı tv arıyorum. Aaşağıdaki modeller öne çıkıyor ama üçüncü eklediğim LG modeli hem fiyatı uygun hem de iyi gibi.
Teknik detaylara da hakim arkadaşlkardan destek bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sony
Sony 65XH8096 4k uhd android smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Sony 65XH8096 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Sony 65XH8096 4k uhd android smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Sony 65XH8096 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.

LG
Kafamı karştıran 70 inç LG modeli
LG 70UN70706 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı - Trendyol
LG 70UN70706 70" 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Veya güncel model önerileriniz varsa alabilirim.
Ortalama 2 m mesafeden izleyeceğiz. 65 inç altı olmaması tercihimiz. Oyun oyamıyorum.