Smallville 11.Sezon İle Devam Edecek!

masterthone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 10 sezondur oynayan dizi bildiğiniz gibi 10.Sezonunda final yapmıştı. Ancak yapımcılar bu konuya el attı ve diziyi devam ettirme kararı aldı. Smallville Dizisi bildiğiniz gibi Süperman Çizgi romanından uyarlama ve Süperman’in gençlik yıllarını anlatan muhteşem bir diziydi. Zevkle izlediğim ve takip ettiğim dizi malesef 10.sezonunda final yapıp bitti. Ben devam etmeyecek diye düşünüyodum ama bu haberi okuyunca şok oldum. Smallville Çizgi roman ve Dizi olarak 11.sezonu ile devam edecek!

smallville-11.jpg

Miller ve DC Comics‘in yaptıkları açıklamaya Göre , 13 Nisan’dan itibaren dizi ekranlarda olacak ve her hafta sevenleri ile buluşacak. Dizinin çizgi romanı ise 16 Mayıs’dan itibaren her ay yeni sayısı ile karşınızda olacak..
Bildiğiniz gibi 10 sezondan sonra bir çok karakter diziden ayrıulmıştı. Bunlardan en önemlileri Lex Luthor , Jonathan Kent’di. Bunlardan bazıları 11.sezonda diziye tekrar dönecek. 11.sezonda bizimle olacak karakterler. Clark Kent, Lois Lane (Erica Durance), Oliver Queen/Green Arrow (Justin Hartley), Chloe Sullivan-Queen (Allison Mack), General Lane (Michael Ironside) ve Mr. Lex Luthor (Michael Rosenbaum) olarak belirlenmiş.
Ancak Dizinin işleyişi ve senaryosu hakkında hiçbir bilgi yok. 13 Nisanı bekleyip göreceğiz . Hatırlarsınız Son bölümde Clark Kent yani süperman dünyayı yok olma tehlikesinden kurtarıp gerçek bir kahraman olmuştu. Son bölümler de Lois Lane ile’de evlenmişti. Bakalım 11.sezonda neler olacak heyecanla bekliyoruz..
Smallville sevenlerin bu habere çok sevineceğine eminim. Artık 13 Nisanı beklemekten başka çaremiz kalmadı. Keşke biraz daha yakın olsaydı tarih. 13 Nisan biraz uzak kalmış bize. Heyecanlı geçecek 2 ay var önümüzde
icon_smile.gif
. Dizi 11.sezondan sonra kaç sezon devam edecek bilmiyorum ama tekrar başlattıklarına göre bence en az bi 10 sezon daha gider yoksa tekrar ekranlara getirmezlerdi birkaç sezon için.. Merakla bekliyoruz..

kaynak

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben bu diziyi biraz saçma buldum. Bölüm bölüm vakit geçirmek için izlenebilir ama seri halinde tüm sezon oldukça sıkıcı bana göre.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sıkıcı ıse nıye ızlıyorsun izleme ozaman bence en iyi dizilerden bırtanesi 11 sezon cıkarsa guzel :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kristen candır.
Kedi canını onun :D

Yalnız dizi çizgi roman olarak devam edecek. Dizi ile ilgili hiç bir haber yok.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Türkiye'de kurtlar vadisi Amerikada bu dizi bitmek bilmiyor :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bi büyüyemedi süpırmın