Bilinmeyen Şarkıcı Ve Şarkı İsimlerini Bulalım

tedirginnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paolo nutini:Candy
sting: shape of my heart
cranberries:ode to my family
loreena mckennit:tango to evera
ahmet aslan:tanımadığım ten
styx:boat on the river
bob marley:no women no cry
cat stevens:lady d'arbanville
james blunt:god bye my lover
james blunt:so long jimmy
The Police: Every Breath You Take
nilüfer:seni seviyorum
nilüfer:ta uzak yollardan

şimdilik bu kadar istersen devamıda var

gunjack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Ulver - Halling" Giriş müziği olarak mükemmel bence. Herkesin beğenisi değişebilir tabi. :biggrin:

pm attım.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
düşünmekte yarar var ama böyle daha güzel daha degişik olursa iyi olur

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Nalan
Söz Verdik Biz Allah'a 2009

Bir arkadaş nişan için seçmiş.Geçenlerde oldu nişan ilk kez orada dinledim birçok kişi de benim gibi ilk kez dinliyordu.ÇOk etkileyici birşey.Tavsiye ederim.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
nalan söz verdik Allah'a ilk defa dinliyorum ama cok anlamlı. bak bunuda yazdım bir kenara.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Lüften konuları uygun bölümlere açalım arkadaşlar..:)

sefas

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2009 yunanca şarkı dıt dırıt dıt dırıt dıt dırıt dırıdıt diye bu şarkıyı bana bulabilirmisiniz?

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm.Arkadaslar bana Fergie'nin Fergilicious Sarkısı Gibi yada Flo-Rida İle Nelly Furtado'nun Düet yaptıgı Jump Sarkısı Gibi 5-6 Tane sarkı lazım Parti İcin..Vurguları yani dıt dıııt dıt ları hızlı olucak..bilenler yazarsa sevinirim..Sadece İsim yazın Yeter..saolun simdiden..

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm Arkadaslar Ben Bi Videoda bulunan Arka Plan Müziğini Arıyorum yardımcı olursanız Sevinirim..Youtube'a (Street Fighter 4 Intro with all of the characters) Die yazarsanız Cıkar.Ben Buraya koyamadım da Simdi.Yalnız Parantezleri Cıkartarak Yazın..Simdiden tesekkurler..

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm Arkadaslar Gene ben :)) Ben Bir sarkı daha Bulmanızı Rica etcem..Ntvspor'da Nba Maclarının reklamını Yaparken Bi Muzik Calıo.Hani Kobe Felan Antrenman Yapıolar.O Sırada Calan Müziğin Adını Ogrenmek istiyorum..Tekrler..

DerinSiyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yok bu önce çalan. Bu şarkı bitiminden sonra hareketli bi parça başlıyor. İşte onu soruyorum. :)

DerinSiyaset

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arno Cost & Arias - Magenta (Original Mix)
imiş. :)
Buldum. Thanx for the help arkadaşım :)

m_cristiano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm Arkadaslar Gene ben :)) Ben Bir sarkı daha Bulmanızı Rica etcem..Ntvspor'da Nba Maclarının reklamını Yaparken Bi Muzik Calıo.Hani Kobe Felan Antrenman Yapıolar.O Sırada Calan Müziğin Adını Ogrenmek istiyorum..Tekrler..

Bulan varmı????:ohmy:

mitix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir müzik var "na na naaaa" yada "nı nı nı nıııııııı" diye baygın bir havası var . yemekteyizde nadiren hatta bir kez duymuştum bu fon müziğini hatta ikea nın reklam müziğindede buna benzer bir melodi duydum sanki. valla bulana helal .....

makarayeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir müzik var "na na naaaa" yada "nı nı nı nıııııııı" diye baygın bir havası var . yemekteyizde nadiren hatta bir kez duymuştum bu fon müziğini hatta ikea nın reklam müziğindede buna benzer bir melodi duydum sanki. valla bulana helal .....

Shantel - Disco Boy parçacının adı :)

mitix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

yasar_GFB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bi şarkı arıyorum ama bulamıyorum fenomende çalsıyo sürekli la la la siva filan diyo bu kadın ama erkek söylüyo ses kaydı da var elimde ama nasıl koyucam buraya bilmiyorum yardım lüften

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Kayıt ettiğin dosyayı Winrar'la sıkıştır sonra www.speedyshare.com adresine gir gözatı tıkla rarladıgın dosyayı seç click here to start upload'u tıkla sonra sana link vericek onu buraya ekle