tugbagaleri dedi ki:Tamam.. kaçliran var hadi paylaşalım hadi bakim daha çok eylenecez man sakin gidim deme artık daha geri dönemessin o iş geçti artık burada yaşlamya alış dostum istesende gidemessin parmakların foruma ait ama olduya gitmeye kaltın oyle birşeydenedinya mesela Denizhandakılır peşini bırakmaz benden sölemesi ....hoş geldin şef...huakt
abi beni gündemde tut sana her ay 250 kontör demişti.Ayrıca uzay gemiside varDaY_WalkeR dedi ki:tugbagaleri dedi ki:Tamam.. kaçliran var hadi paylaşalım hadi bakim daha çok eylenecez man sakin gidim deme artık daha geri dönemessin o iş geçti artık burada yaşlamya alış dostum istesende gidemessin parmakların foruma ait ama olduya gitmeye kaltın oyle birşeydenedinya mesela Denizhandakılır peşini bırakmaz benden sölemesi ....hoş geldin şef...huakt
Senin bu Denizhan Dakılır sempatizanlığını anlamadım.
Bu arada hoşgeldin semih.![]()
tugbagaleri dedi ki:abi beni gündemde tut sana her ay 250 kontör demişti.Ayrıca uzay gemiside varDaY_WalkeR dedi ki:tugbagaleri dedi ki:Tamam.. kaçliran var hadi paylaşalım hadi bakim daha çok eylenecez man sakin gidim deme artık daha geri dönemessin o iş geçti artık burada yaşlamya alış dostum istesende gidemessin parmakların foruma ait ama olduya gitmeye kaltın oyle birşeydenedinya mesela Denizhandakılır peşini bırakmaz benden sölemesi ....hoş geldin şef...huakt
Senin bu Denizhan Dakılır sempatizanlığını anlamadım.
Bu arada hoşgeldin semih.![]()