Slim Browser - Tüm Sürümler

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
snap.jpg

Slim Browser 6.01 Build 051

SlimBrowser, diğer internet tarayıcılarına göre oldukça sade bir yapıya sahiptir. Aynı şekilde diğer internet tarayıcılarına göre daha az bir boyuta sahip olan SlimBrowser, hızlı ve güvenli bir şekilde internet ortamında dolaşmanıza olanak verir.

SlimBrowser, Windows ile oldukça uyum için çalışan bir program olmasının yararını kullanarak hızlı bir şekilde açılır.

Birçok tarayıcının sahip olduğu özellikleri bünyesinde barındıran SlimBrowser, kullanıcısına sunduğu seçeneklerle kişiselleştirmeye olanak sağlar. Dilerseniz Firefox tarayıcısında olduğu gibi bu üründe de tarayıcıya tema giydirebilirsiniz.

Not: SlimBrowser internet tarayıcısını Türkçe kullanmak için programın "Languages" bölümünde "Interface Language" sekmesindeki Türkçe dilini seçmeniz yeterli.

Reaksiyon puanı
189
Slim mi? Adının hakkını vermeyen bir tarayıcı. Neredeyse tarama alanı koymayı unutacaklarmış. O ne öyle Bir sürü toolbar...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İE altyapısını kullanan bi tarayıcı değil mi??..

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ben kurdum.deniyorum.firefox ve choreme den daha hızlı ve daha küçük kapasıteye sahıp.yalnız aynı anda ıkı ve daha fazla açamıyorum.açmak ıstedığımde mevcut açık olan sayfa tekrar açılıyor.bunun dışında çeviri eklentısını bulamadım

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Slim Browser 6.01 Build 080 Bu bu programın benim son güncellenme haberini verişimdir. Bu programı kullanan arkadaşlar 2 haftada 1 ya da ayda 1 bu linkten indirsinler. Link standart linktir. Her zaman en son sürümü indirir.