Sl sürücü sorunum var

kaanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm bende toşhıba satalıte L830 B5S bilgisayarım var ben tamır etırdım tamırcısıne guvenmıyorum acaba ekran kartını falan cıkartmıs olabılırmı ıslemcım ınter kore i5-3317 u cpu @ 1.70ghz (4 cplus) . 1.7ghz bu ıslemcılı olan bılgısayarlarda intel hd 4000 grapşchs var bende yokk nedenn amd reodon grapıcs 7500m var yardım edınnn

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
İntel hd ekran karti bilgisayarin iclemcisinde olur ve dahili ekran karyi deriz sizin diger ekran kartiniz ize amd harici ekran kartidir ve performansi dahili ekran kartindan iyidir. Ekran kartinin filan alindigini dusunuyorsan aygit yoneticisinden donanimlarini kontrol edebilirisin.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Öncelikle laptoplarda ekran kartı değişimi işi ekran kartının cıkarılması çok zahmetli bir işdir normal el işiyle yapilamaz tamircinin değiştirebileceğini dusunmuyorum o konuda rahat ola bilirsiniz,mdemiral arkadasın da soylediği gibi intel hd grafik kartlari coğu bilgisayarda anakarta gömülü geliyor ama bazi bilgisayrlarda da olmaya biliyor sizin bilgisayarda da olmaya bilir paylaşimsiz ekran karti var anladiğim kadarıyla sizin bilgisayarinizda. siz yinede bundan tam emin olmak için bilgisauarıma sağ tıklayın yonet diyin ordan ekran bağdastiricilarini güncel olup olmadıgını kontrol edin kolay gelsin

kaanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bakın amd readon 7550m guncel surucu yuklu ama ıntelın surucusu yokk onu nasıl anlayabılırımm aygıt gorunmuyorr ıntelın graphıcs aygıtı gorunmuyorr ıntelın surucusunu yuklemeye calıstıgımdada bunu bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyo dıyor bu neden kaynaklanıyodurr bıde paylasımcı olup olmadıgını nasıl anlarımm

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
bakın amd readon 7550m guncel surucu yuklu ama ıntelın surucusu yokk onu nasıl anlayabılırımm aygıt gorunmuyorr ıntelın graphıcs aygıtı gorunmuyorr ıntelın surucusunu yuklemeye calıstıgımdada bunu bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyo dıyor bu neden kaynaklanıyodurr bıde paylasımcı olup olmadıgını nasıl anlarımm

İntelin ekran kartini guncellemene gerek yok onu kullanma senin zaten harici yani paylasimsiz bir ekran kartin mevcut ve intel hd graphics ekran kartindan cok daha iyi yani intelin ekran kartina ihtiyacin yok. Amd ekran kartin varken intelin kartini kullanmak delilik olur. Ugrasma amd'yi kullanmalisin dogal olani bu.

kaanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bıde bıyosla ılgılı bır sorun olabılırmı bıosu ucmustu tamırcıye verırkenn bıyos yuklemıss

-

kaanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekur ederımm yardımın ıcın ama bıcok bılgısayara baktımm benımm amd amd readon 7550m surucumle aynı olan bırcok bılgısayarda intel hd 4000 grafik sürücüsü var bende aygıt yonetıcısınde gorunmuyorr bıde benn format atım pc ye bu nedenını ogrenmek ıstıyorm

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
tesekur ederımm yardımın ıcın ama bıcok bılgısayara baktımm benımm amd amd readon 7550m surucumle aynı olan bırcok bılgısayarda intel hd 4000 grafik sürücüsü var bende aygıt yonetıcısınde gorunmuyorr bıde benn format atım pc ye bu nedenını ogrenmek ıstıyorm

Amd readon 7550m surucusunun yaninda intel hd 4000 surucusununde olmasi hicbirseyi degistirmez senin bilgisayarinin asil ekran karti amd o nedenle onu kullanir. Harici bir ekran kati mevcut iken neden paylasimli yani bilgisayarinin ram belleginden hafiza alan ve tam rami kullanmana izin vermeyen bir ekran kartini aktif etmeye calisiyorsun anlamiyorum.

kaanozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çunku aspahlt 8 ı oynarken bıle pc kasıyorr önceden bu pç hıc kasmazdıı bıosum coktu yaptırdımm tamır etırdıkten sonra format atımm boyle olduu goruntu donuyo bunun nedenını ogrenmek ıstıyorumm bıde bu drayverlerı nasıl kaldırıp tekrar yuklerım uyardımcı olun lutfen