SKYSTAR HD2 TV Kartı Bursada Nereden Temin Edebilirim

equivalent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar skystar hd2 tv kartı arıyorum. Bursada yaşıyorum. Bu kartı bursada nereden temin edebilirim veya bana önerebileceğiniz güvenilir bir alışveriş sitesi var mıdır. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kayacenterdan ankaradan elden alabilirsin. yada güvendiğin birine aldırabilirsin. veya sitesinden alabilirsin.

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Normal skystar2 de hd yayınları açıyor diye biliyorum araştır bi.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Herhangi bi bilgisayarcıya söylesende senin için getirttirir..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[h=2]SKYSTAR HD2 TV Kartı hd kanalları izliyebiliyoruz demi SKYSTAR HD2 TV Kartını aldıktan sonra bide ayrıyeten hd kanalları izlemek için bir ayrı ücret veriyormuyuz.[/h]

Tolganirvana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 2.el test edilmiş bilgisayarcidan sağlam skystar tv kartlari

[h=1]skystar 2 uydu tv karti[/h]

ikinci el temiz skystar uydu tv karti
model: skystar 2
p/n: 92105-20003d
rev:2.6d

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Senin dediğin skystar HD2 ile HD yayaınları dvbs2 seyredebilirsin fakat düz skystar 2 ile seyredemezsin sadece dvbs olarak yayın yağan HD leri izlerisin yani bi TRT HD- TRT 1 HD - ATV HD seyredemezsin..

HD2 kartı aldığın zamanda Turksat çanak kullanacaksan sadece üstte saydığım Hd kanalları ve A haber HD ile Semerkand HD yi izlersin ek olarak birde Türksat tanıtım HD var.. yani ücretsiz HD kanalları izlersin..

Diğer uydulara dönük çanağın varsa onlardaki HD lerinde çoğu ücretli fakat izleme yöntemleri vartabi....