Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senaryo olarak ikisi de dolu oyunlar ama sunum konusunda Wiçır bir adım önde. Daha dramatik ve sinematik bir sunumu var, en basit yan görevler bile bu şekilde sunuluyor. Tamriel de çok geniş bir evren ve sağlam bir altyapısı, özenle oluşturulmuş bir tarihi var. Sadece önünüze atılmıyor, özellikle bulup okumanız gereken kitaplar ve metinler var.
Yakın dövüşten bahsedersem, oynanış olarak wiçır yine önde. Skyrim'de yakın dövüş çok hantal, vuruş hissi yok ama okçuluk çok keyifli. Büyü olarak, Dragon's Dogma: Dark Arisen oynamış biri olduğum için başka hiçbir oyunda büyücülük tatmin etmiyor bir daha. Dragon's Dogma ikisini de döver atar. Tek rakibi Magicka olabilir, o da sırf büyücülük üzerine bir oyun olduğu için.
İkisinin de geçtiği dünyalarda dolaşmak ayrı bir keyif ama burada Skyrim'e torpil geçeceğim. Kuzey mitolojisi seven biri olduğum için Skyrim'de olmak benim için daha keyifli. Genel olarak tüm mağaraların, gizli geçitlerin ve özellikle Blackreach'in hastasıyım, ölürsem de Sovngarde'a gitmeyi düşünüyorum.
İkisini de oynamış biri olarak ben Skyrim derdim. Şu sıralar Skyrim mi Witcher mı oynarsın diye sorarsanız Witcher derim çünkü Skyrim'de hala her şey ezberimde. Ama Skyrim'de çok daha fazla keyif almıştım Witcher'a göre.