GerekliKullanıcı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 77
Daha yeni başladım tavsiyeleri olan var mı oyun hakkında bu arada hızlı bir şekilde büyü değiştirilmiyor mu?
Yani favori silahlarını, büyülerini favoriler kısmına ekleyip q ya bastığında oradan değiştirebilirsin ve onlara rakamlar verip o rakama klavyeden bastığında o eşyanın/büyünün eline gelmesini vs. sağlayabilirsin.bu arada hızlı bir şekilde büyü değiştirilmiyor mu?
favorilere ekleyip q'dan değiştirebilirsin en hızlı şekilde.Daha yeni başladım tavsiyeleri olan var mı oyun hakkında bu arada hızlı bir şekilde büyü değiştirilmiyor mu?
Zamanla çözeceksin oyunu birde sakın suikastçi oynamadan oyunu bırakma bence oyunun en keyifli yerleri suikastçi olunca ortaya çıkıyorsaolun şuanda skyrimliyi aldım savaşçı olmak için ama sonra büyülerin de bay kullanışlı olduğunu gördüm eğer sonradan hak fln tanılınırsa bana gider büyücülüğü geliştiririm bir de taba basıpta büyü kısmına giriyoruzya orayı hiç anlamadım
ardından bir ses yükselir ve xPhoenix çılgına döner -Suikastçi ne ki?Zamanla çözeceksin oyunu birde sakın suikastçi oynamadan oyunu bırakma bence oyunun en keyifli yerleri suikastçi olunca ortaya çıkıyor![]()
ben bu tür oyunlara mod yapmayı pek sevmem ama aslında bir yandan düşününce fazla öğem olursa sıkıntı çıkarabilcek gibi duruyor mod kurarsam ilerlemeye kaydolur mu? tr yamada sormuştu çünkü sıkıntı olabilir fln diye hani devam eden bir oyunu oynamada sıkıntı olucaksa hiç uğraşmak istememHocam skyrim modsuz oynanmaz. İnventory bile başlı başına kanser. Nexusmods ile haşır neşir olacaksın hangi sürümünü aldın.
şuanlık at çaldım ilk alıcaktım ama 1000 altın ne usta çaldım bende ha bir de yanlışlıkla atçının evinden bir şey çaldım ilk hey onu alamazsın dedi çocuk bu kadar mı dedim bi baktım adamlar geldi seçenek fln derken adelete teslim oldumHırsızlık yapma
Haa bir de görevleri geçerek gizli bir haritaya kadar gidebilirsin.şuanlık at çaldım ilk alıcaktım ama 1000 altın ne usta çaldım bende ha bir de yanlışlıkla atçının evinden bir şey çaldım ilk hey onu alamazsın dedi çocuk bu kadar mı dedim bi baktım adamlar geldi seçenek fln derken adelete teslim oldum
saol usta cidden ama sorum hala tam cevaplanamadı şuan mesela grafik modu kursam ve kayıtlı oyuna devam etsem mod işler mi?Çok taktik arama bence story görevlerini oynadıkça (ana görev değil ama npcler ve hancılarla konuştukça gelen görevler) oyunu daha çok anlarsın. Çok geniş oyun çeşitli buildler var. Nightningale story line var, thieves guild story line var, iç savaş var vs. RPG oyunu yani rol play yaparak oynarsan daha çok seversin. Benim mesela 90 lvl assasin, vampire, thief karakterim de vardı pickpocket yapar dururdum herkese. Bir de full double handed savaşçı karakterim de vardı falan. En basit bedavaya at alma yöntemi de Riften'a gidip oradaki at satan elemanla konuşup brawlda yenmek. Adamı yenersen yumruk dövüşünde oradaki atları bedava kullanabilirsin. Ayrıca thieves guild de riften şehrinde. Hırsız assasin falan oynamak istiyorsan ordaki adamlar şehre girdiğinde seni bulur onlarla konuşursun ordan görevi yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca görsel geliştirme modları var onları kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. NexusMods'a girip en çok yüklenen, beğeni alan sykrim modlarını gözden geçirebilirsin. Beğendiklerini steam üzerinden eklersin vs.
İşlersaol usta cidden ama sorum hala tam cevaplanamadı şuan mesela grafik modu kursam ve kayıtlı oyuna devam etsem mod işler mi?
oh be gönül rahatlıyıyla oyunun içineden geçme vakti geldi o zaman hadi bakalım
And yet another dragonborn started playing the game without knowing he's going to play at least 300 hoursoh be gönül rahatlıyıyla oyunun içineden geçme vakti geldi o zaman hadi bakalım
arada oyunun dlc leri ne işe yarıyor dragonborn dlc si fln ne iş onlar?And yet another dragonborn started playing the game without knowing he's going to play at least 300 hoursiyi şanslar
Dragonborn dlc'sini şahsen hiç bitiremedim cultistler falan var onda. Ana görevin yanında oyuna +20-30 saat ekliyor her bir dlc. Dawnguard dlc'si ile vampire lord olabiliyorsun ya da vampire hunter vs. öyle oyuna etkisi olan yeni özelliklerle beraber + oynama saati ekliyor. Ben ana görevi unuttum bile oyunu oynarken hep yan görevleri falan oynadım düşün 200 saatim falan olduğunda farkına vardım asıl görevi bitirmediğimi XDXDbu
arada oyunun dlc leri ne işe yarıyor dragonborn dlc si fln ne iş onlar?
Aslında suikastçi yerine gizlilik daha iyi bi kelime olur gizlilik kasarsan düşmanlarını gizliliği esas alarak öldürmeye çalışıyorsun şöyle söyleyeyim düşmanlara paldır küldür girmektense eğiliyorsun düşmanın arkasına geçip hançerle adama tek atıyorsun eğer çok güçlüyse en az yarı can garanti veya ok ile uzaktan tek atıyorsun ayrıca benim oynarken en çok keyif aldığım görevler de yani Karanlık Kardeşlik görevleri ve Hırsızlar Loncası görevleri gizliliği esas alıyor.ardından bir ses yükselir ve xPhoenix çılgına döner -Suikastçi ne ki?
ya peki bu kitapları nasıl satıcaz topluyordum oyun başınadn beridir okurum diye zaten kitap okumayan biriyim sonradan kapasite sorunu oluştu nasıl satıcam bunları ben? 91 tane kitap var?Aslında suikastçi yerine gizlilik daha iyi bi kelime olur gizlilik kasarsan düşmanlarını gizliliği esas alarak öldürmeye çalışıyorsun şöyle söyleyeyim düşmanlara paldır küldür girmektense eğiliyorsun düşmanın arkasına geçip hançerle adama tek atıyorsun eğer çok güçlüyse en az yarı can garanti veya ok ile uzaktan tek atıyorsun ayrıca benim oynarken en çok keyif aldığım görevler de yani Karanlık Kardeşlik görevleri ve Hırsızlar Loncası görevleri gizliliği esas alıyor.
Hocam oyunda şöyle bir şey var ya değeri 30 altından fazla olanlar ya da 50 altından fazla olan kitaplardı onları oku (yani kitabı aç çantandan açtıktan sonra aniden kapatabilirsin okumak zorunda değilsin) daha sonra kitapları sat ama kitaplardan çok fazla bi altın geldiğini hatırlamıyorum eğer böyle kitaplarını satacak bir yer bulamazsan direk yere at bence. (satmak için kitap satan NPC'leri bulman lazım onlara satabiliyosun.)ya peki bu kitapları nasıl satıcaz topluyordum oyun başınadn beridir okurum diye zaten kitap okumayan biriyim sonradan kapasite sorunu oluştu nasıl satıcam bunları ben? 91 tane kitap var?
görev verdiklerini duydum tüccar bulcum bi ta kucan adında ilk köyümüzdeki ona satabiliyorum açıyorum görev yoksa satıyorumHocam oyunda şöyle bir şey var ya değeri 30 altından fazla olanlar ya da 50 altından fazla olan kitaplardı onları oku (yani kitabı aç çantandan açtıktan sonra aniden kapatabilirsin okumak zorunda değilsin) daha sonra kitapları sat ama kitaplardan çok fazla bi altın geldiğini hatırlamıyorum eğer böyle kitaplarını satacak bir yer bulamazsan direk yere at bence. (satmak için kitap satan NPC'leri bulman lazım onlara satabiliyosun.)
*lucangörev verdiklerini duydum tüccar bulcum bi ta kucan adında ilk köyümüzdeki ona satabiliyorum açıyorum görev yoksa satıyorum
şuanda çift el silahlara kasıldım 40 lv oldum galiba okçuluk ve çift el silahtayım ama farkına vardım ki yıkım büyülerindeki alev yıldırım fln çok az vuruyor be bu arada benim yama normal yama ama nedense oyunda çoğu şey türkçe değil ve anlayamıyorum tam yaması yok mu bu oyunun gerçi yamayı silmesi fln neyse uğraşamamBazı kitaplar sana beceri skill kazandırabiliyor. Kitapları oku oyun dünyasının içine giriyorsun. İleride kara kitaplar bulacaksın aynı kitapları sat ama ciltleri biriktir oku skyrim de sürekli aksiyon arama RPG oyunu kendi dünyasının içine sok oyunda ev satın alabilir evlenebilir çocuk evlat edinebilir vampir olabilir kurt adam olabilir kendini robin hood ilan edebilirsin antik dünyanın teknolojilerini araştırabilir ejderha terbiyecisi olabilirsin bol bol araştır bulmaca çöz oyun lorunun içine gir yan görevinden ana görevine hepsini yap notları kitapları oku o oyun 1-2 günde bitecek bir oyun değil.
Dip not 200+ saat oynamışlığım var oyun daha bitmedi ?
Fush Ro Dah
Sana tavsiyem ok ve gizliliğe önem ver zindanlarda faydasını görürsün.
O büyüler stacklenerek vurur. Yani adama flame ile vur bekle yarım saniye tekrar vur bekle tekrar vur. Benim bildiğim 3 kere stackleniyor öyle vurursan hayvan gibi vurur görüceksin. Bir de o büyülerin üst versiyonlarını kitap satan elemanlardan mesela Belethor's General Goods in Whiterun ya da college of winterhold öğretmenlerinden falan gibi gibi npclerden al. Stackleyerek vurmayı unutma büyülerişuanda çift el silahlara kasıldım 40 lv oldum galiba okçuluk ve çift el silahtayım ama farkına vardım ki yıkım büyülerindeki alev yıldırım fln çok az vuruyor be bu arada benim yama normal yama ama nedense oyunda çoğu şey türkçe değil ve anlayamıyorum tam yaması yok mu bu oyunun gerçi yamayı silmesi fln neyse uğraşamam
dediğin gibi yapıcam büyü konusunda sağol stack dediğin şey mi yani vurçek vur çek neyse çift elde 60 lv yaptım yapıcam yaptım bile hatta heavy armor çıktım arkamda lydia verildi ben onun yerine şu buz ejderi öldürdüğüm yerde kadın bir büyücü var yıldız fln getiriyotuz onu arkama aldım sıçanlara tek fln atıyor direk işime yarıyorO büyüler stacklenerek vurur. Yani adama flame ile vur bekle yarım saniye tekrar vur bekle tekrar vur. Benim bildiğim 3 kere stackleniyor öyle vurursan hayvan gibi vurur görüceksin. Bir de o büyülerin üst versiyonlarını kitap satan elemanlardan mesela Belethor's General Goods in Whiterun ya da college of winterhold öğretmenlerinden falan gibi gibi npclerden al. Stackleyerek vurmayı unutma büyüleri
İki elli silahlara gidiyorsan heavy armor falan kas. Benim buildim de samuray buildi; double handed + heavy armor + alteration, restoration da büyü ağaçları. Yanıma destruction kullanan follower çekiyorum ben tanklıyorum o tokatlıyor arkadan.
One-handed kullanmak istiyosan spell sword yapabilirsin light armor ile birlikte. Sol elinde destruction, illusion, conjuration, restoration falan kullanıp sağ elinde de kılıcı baltayı artık ne istiyosan alır tokatlayarak geçersin![]()
Aynen öyle. iyi oyunlar o zamandediğin gibi yapıcam büyü konusunda sağol stack dediğin şey mi yani vurçek vur çek neyse çift elde 60 lv yaptım yapıcam yaptım bile hatta heavy armor çıktım arkamda lydia verildi ben onun yerine şu buz ejderi öldürdüğüm yerde kadın bir büyücü var yıldız fln getiriyotuz onu arkama aldım sıçanlara tek fln atıyor direk işime yarıyor