Skyrim Açılmıyor

parasız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben dün steamdan skyrimi aldım.Oyun açılmıştı,az önce denediğimde ise oyuna başla diyorum oyun yüklenirken birden kapanıyor,ne yapabilirim?
:huh::huh::huh::huh:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Steami hangi dilde kullaniyorsun ona göre yardimci olmaya calisacagim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
@PARASIZ

[video=youtube;4PZng5vj9ic]http://www.youtube.com/watch?v=4PZng5vj9ic[/video]

En kolay anlatim yolu bu sanirim. Steami hic Türkce kullanmadigim icin gerekli olan seylerin türkcesini yazamadim. Video da yapilanin aynisini skyrim oyununa uygula.

Bunu yaptiktan sonra eksik olan bir sey varsa tekrar indirip yükleyecektir. Olmazsa ekran karti sürücüsünü güncelle veya oyunu silip bastan yüklemeyi dene. Su siralar steamde indirim oldugu icin bu tarz sorunlarla karsilasmak mümkün.

Eger download hizin bekledigin hizdan cok daha yavassa ayarlardan baska ülkenin serverini secmeni öneriyorum. Türkiye ye en yakin olan ülkeleri dene, olmazsa biraz daha uzaklara git :)

parasız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@PARASIZ

[video=youtube;4PZng5vj9ic]http://www.youtube.com/watch?v=4PZng5vj9ic[/video]

En kolay anlatim yolu bu sanirim. Steami hic Türkce kullanmadigim icin gerekli olan seylerin türkcesini yazamadim. Video da yapilanin aynisini skyrim oyununa uygula.

Bunu yaptiktan sonra eksik olan bir sey varsa tekrar indirip yükleyecektir. Olmazsa ekran karti sürücüsünü güncelle veya oyunu silip bastan yüklemeyi dene. Su siralar steamde indirim oldugu icin bu tarz sorunlarla karsilasmak mümkün.

Eger download hizin bekledigin hizdan cok daha yavassa ayarlardan baska ülkenin serverini secmeni öneriyorum. Türkiye ye en yakin olan ülkeleri dene, olmazsa biraz daha uzaklara git :)

Yeniden indirilecek dedi ama başlamadı

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yeniden indirilecek dedi ama başlamadı

Steam programında ayarllara gir. İndirmeler sekmesine tıkla. İndirme Bölgesi olarak Turkey i seç. Steam programını baştan başlat.
Daha sonra Left 4 dead 2 ye sağ tıkla Özellikler de. Yerel dosyalar sekmesinde Oyun önbelleiğinin bütünlüğünü doğrula de.