Skype nasıl kullanılır?

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Skype hakkında sorularım var, şimdi iki skype yüklü telefonda skype üzerinden ücretsiz sesli konuşma yapabilir miyiz?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Evet internet iniz varsa internet tabanlı olduğu için ücretsiz görüşebilirsiniz..

Fakat şöyle bi ayrıntı var vodafone da misal alt taraflarda voip vs.. program dataları bu nete dahil değildir diyodu hatta bi vodafone konusundada forumda sormuştum kimse bişey dememişti dikkat et..

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet internet iniz varsa internet tabanlı olduğu için ücretsiz görüşebilirsiniz..

Fakat şöyle bi ayrıntı var vodafone da misal alt taraflarda voip vs.. program dataları bu nete dahil değildir diyodu hatta bi vodafone konusundada forumda sormuştum kimse bişey dememişti dikkat et..

Operatör devreye girebiliyor mu ki bu durumlarda, operatörün 3g ve normal interneti kapalı bende yalnızca wi-fi üzerinden bağlanıyorum... bir sıkıntı oluşturmaz demi?

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Yok wifi üzerinden bi sıkıntı olmaz ben çok girdim 5800 la skype dan görüşme yaptım :D

Ama dikkat et yine benim telefondanmıdır nedir arasıra edge devreye giriyodu bende sildim tüm bağlantı noktalarını sadece wifi yı tanımladım bi sorun olmuyodu saatlerce takılabiliyodum..

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok wifi üzerinden bi sıkıntı olmaz ben çok girdim 5800 la skype dan görüşme yaptım :D

Ama dikkat et yine benim telefondanmıdır nedir arasıra edge devreye giriyodu bende sildim tüm bağlantı noktalarını sadece wifi yı tanımladım bi sorun olmuyodu saatlerce takılabiliyodum..

Teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben tabletten giriyorumda hicbisey yapamadim. Telefon gorusmesi icin girdim numarayi tam ariyor sonra kapaniyor. Kimi nerden eklicem bilmiyorum. Yardimci olhn lutfen