Skype 4.0 Download için hazır! İşte yenilikler!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Anında mesajlaşmanın ya ek olarak internet bağlantısı üzerinden telefon açma hizmeti sunan Skype'ın 4.0 final sürümü yayınlandı. Yenilikleri görün, indirin ve kullanın.

Anında mesajlaşma yazılımları içerisinde ayrı bir yere sahip olan Skype, birçok donanımla uyumlu hale gelerek internet bağlantısı üzerinden sesli iletişim imkanı sunan önemli operatörler arasında yer aldı.

Skype kullanıcıları arasında ücretsiz sesli iletişim imkanı bulunurken, telefon üzerinden görüşmelere oranla çok daha düşük ücretlerde Skype üzerinden tüm dünyadaki sabit ve cep telefonlarını aramak mümkün oluyor.

:: Skype'ı indirmek için buraya tıklayın. (22 MB)

Yazılımın en yeni final sürümü olan Skype 4.0 ile beraber bazı yenilikler geldi. Bunlar; videolu görüşme yaparken daha kaliteli ve daha büyük görüntü, seslerin iletimi konusunda yenilenen algoritmalar sayesinde hızlı ve daha net ses, konuşmalar arasında hızlı geçiş yapmak gibi faydalı uygulamalar geliyor.

huge_screen_video_small.png
best_ever_sound_small.png
juggle_conversations_small.png

:: Skype kullanıyor musunuz?

Bilgi için: Skype
Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

localhost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hali hazırda en göze çarpan değişim tabiki stili :) Bu görüntüsü ile daha bir hoş olmuş Skype.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
windows sürümünde ekran paylaşımı var mı ?

Durmusalican87

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
skype benim hayatımda çok büyük önemi vardır ve asla unutamam...eşimden ayrı oldugum yıllarda kesintisiz ve kaliteli bi iletişim için skype seçtik... ve yaklaşık 1 yıl boyunca eşim başka ülkede ben başka ülkedeyken skype sayesinde görüştük. başka sanki iletişim prog. yok mu diyen ark. olabilir. ancak skype kadar işinde uzman değiller... şiddetle tavsiye ederim...

Yazım Reklam gibi olmuş :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Dün farkettim ki hiç kullanmıyorum. Kaldırdım. Msn var ona gerek kalmıyor.

eddiebg

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yurdisi konusmalariniz icin kessinlikle skype bir numara. MSN yurticinde iyi bir kalitede ancak yurtdisi görüsmelerinde skype kadar performansli olamiyor.

apparatebau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni sürümünü henüz denemedim yeni indiriyorum ama programa diyecek laf yok çok güzel bir program