Skylake Gaming Anakart Seçimi

crackzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ufaktan bir sistem toplamaya başlıcam ilk başta G4400 işlemci alıp daha sonra üst seviye işlemci almayı düşünüyorum ancak anakart konusunda biraz kararsız kaldım bu konuda yardım istiyorum. Bu 4 anakart arasında kararsız kaldım.

GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3

MSI H170 GAMING M3

MSI Z170A TOMAHAWK

MSI Z170A GAMING M3

Bu 4 anakart arasında kararsız kaldım Çok fazla üst seviyelerde overclock yapmak isteyen biri değilim ancak tabikide ihtiyacım doğrultusunda yeri geldiğinde overclock yaparım eğer H170 chipset düşük yada orta seviyede overclock yeteneği sunacaksa bana bunu almayı düşünüyorum ancak kesinlikle overclock yapamazsın H170 ile derseniz onu direkt listesen elicem. Z170 serisine yönelmemin temel sebebide Overclock yeteneğinin yüksek olması ve Bellek frekans hızlarının yüksek olmasıdır. Ayrıca bir oyuncu olarak gaming özelliklerininde bulunmasını istiyorum anakartta MSI Z170A TOMAHAWK gaming özellikleri varmı bilmiyorum. Bu yönde yardımlarınızı rica ediyorum.

kmlhyt

Asistan
Reaksiyon puanı
16
H170 ile.oc.olmaz. Olsada.işe.yaramaz
Asus.z170 pro.gaming tavsiye ederim..

Draker

Doçent
Reaksiyon puanı
63
Üst seviye derken K serisinden bahsediyorsan Z170 serisi bir anakart almalısın. Gaming özellikleri yüzünden Z170A GAMING M3 alman daha mantıklı olur. Eğer K serisi işlemci almayacaksan H170 GAMING M3 iyi bir seçim olur.