Skib Bıraktı(Olay manşet)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
84359.jpg

Skibbe manşeti şok etti!
25 Şubat 2009 Çarşamba 11:55
İnternete bir gazete başlığı dolaşıyor ki sormayın gitsin. 5-2'lik ağır yenilgi sonrası atılan bir başlık var ki..

İnternettte dolaşan Fotomaç'ın manşet başlığı görenleri şoke ediyor. Skibbe'nin ismi, Türkçe'nin azizliği ve alınan kötü sonuçlar birleşince ortaya işte bu 'yaratıcı başlık' çıktı..
Güldüren ve bir o kadar da düşündüren başlığın hikayesi bildiğiniz gibi değil.

Hemen belirtelim bu gazetenin orjinal başlığı değil. Bu başlık bazı işgüzarların "öylesine" yazılan başlığın sızdırması ile ortaya çıkan bir talihsizlik..

5-2'lik hezimetin hemen ardından Pazartesi günü çıkacak olan sayı öncesi yapılan yazı işleri çalışmasında bir anlık yazılan bu başlık internete sızınca olanlar oldu.

Pazartesi yayınlanacak 4. sayfada ağır yenilgiye dair haber için bir ara "Skib bıraktı" başlığı atıldı. Daha sonra başlık "Skibbe gitti" diye değiştirildi.
İşte o kısa zaman diliminde yani değişiklik yapılmadan o sayfa internete sızdı.. Söz konusu fotoğraf mail aracılığıyla her yere yayıldı.

Konu üzerine aradığımız yetkililer, böyle bir başlık atmalarının söz konusu olamayacağını belirterek, "atılan başlık "bir kaç yere" gitmiş ama hemen değiştirdik" denildi.
1.20090225114340..jpg

Kaynak

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Diğer başlıkta verildi bu.

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ohohoh bu bişey mi eski spor gazetelerin başlıklarına bir bakın derim yenilgilerden sonra 1980 90 ların

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben bunu bobiler.org tarafından yapılmış olarak biliyordum. zuahah ta kendisiymiş :) kesinlikle bilinçli yapılmıştır bence :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Ben kocaeliliyim hem körfez hem gs'yi tutuyordum helal olsun ..

Yuzersif

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu ne yaw. Böyle başlık olmaz. Terbiyesizlik resmen bu. Nıç nıç nıç

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben o manşeti bobiler.org'da gördüm. Onlar yapmış diye biliyorum.

leylak

Doçent
Reaksiyon puanı
4
milletin isi gücü yok canlari biseyler yapmak isteyincede bu tip seyleri manset yapiyorlar :S

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D Bilinçli olarak yapmıslardır ama yapanada burdan tsekkür ediyorum cok yaratıcı olmus.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bencede kötü bi başlık. Galatasaray zaten daha beter :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Başlığı gördükçe gülesim geiyor :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
daha skibbe gelceği zaman gazete manşetleri sakattı
birini hatırlıyorum "ya skibbe , ya götz " :mrgreen:

Reaksiyon puanı
2,148
Pazartesi yayınlanacak 4. sayfada ağır yenilgiye dair haber için bir ara "Skib bıraktı" başlığı atıldı. Daha sonra başlık "Skibbe gitti" diye değiştirildi.
İşte o kısa zaman diliminde yani değişiklik yapılmadan o sayfa internete sızdı.. Söz konusu fotoğraf mail aracılığıyla her yere yayıldı.

Konu üzerine aradığımız yetkililer, böyle bir başlık atmalarının söz konusu olamayacağını belirterek, "atılan başlık "bir kaç yere" gitmiş ama hemen değiştirdik" denildi.

ulan ne kesmişler be sallama haber yapıyorlar, resmin altında bobiler.örg yazıyor daha ne olsun!