Şizofreni miyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

batu90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar evden çat çat sesler geliyor bazen takmıyorum arkamda sanki bişey varmış gibi ama şizofren değilim diyince geçiyor odama geçmeye çok korkuyorum şizofren değilim diyorum gidiyor sesler

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,394
Doktor a gidin burdaki kimse sağlık sorunları hakkında hastanedeki doktordan bilgili olamaz sadece fikir alırsın kafan karışır.

batu90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Doktor a gidin burdaki kimse sağlık sorunları hakkında hastanedeki doktordan bilgili olamaz sadece fikir alırsın kafan karışır.
tamam kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:

bişey soracam şizofrensemde korkmalımıyım?

Reaksiyon puanı
645
arkadaşlar evden çat çat sesler geliyor bazen takmıyorum arkamda sanki bişey varmış gibi ama şizofren değilim diyince geçiyor odama geçmeye çok korkuyorum şizofren değilim diyorum gidiyor sesler
Duyduğunuz sesler şizofreniden değil daha çok pisikolojik olarak duyduğunuz sesler gibi görünüyor ama uzman değilim bir pisikoloğa görünmeniz daha sağlıklı olur biz burada ancak tahmin yürütebiliriz

batu90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duyduğunuz sesler şizofreniden değil daha çok pisikolojik olarak duyduğunuz sesler gibi görünüyor ama uzman değilim bir pisikoloğa görünmeniz daha sağlıklı olur biz burada ancak tahmin yürütebiliriz
teşekürrler rahatladım beyin biliç altı sesleri giderme açtım gelmedi hala çat sesi

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Çat çat sesi borudan sıcak şu geçtiğinde olur üst kat bulaşık makinesi su boşatması gibi, arkanızda birinin olduğunu hissetme durumu ise kendinizin o fikri sürekli kafanızda tekrarlanmaktan dolayı oluşan bir akıl oyunu. Tavsiyem yaşınızı ve işinizi bilmiyorum ama bir uğraş bulun uzun süredir evde iseniz kurallar çerçevesinde dışarı çıkıp yürüyüş yapın korku ve gerilim içeriklerinden uzak durun.

batu90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tahminim yağmur çatıda bir fare böcek vs olması

Bilinçsiz Tıkanıklıkları ve Olumsuzluğu Yok Edin, 396hz Solfeggio, Binaural Vuruşlar adlı videoyu açtım açtığımdan beri ses duymadım​

Çat çat sesi borudan sıcak şu geçtiğinde olur üst kat bulaşık makinesi su boşatması gibi, arkanızda birinin olduğunu hissetme durumu ise kendinizin o fikri sürekli kafanızda tekrarlanmaktan dolayı oluşan bir akıl oyunu. Tavsiyem yaşınızı ve işinizi bilmiyorum ama bir uğraş bulun uzun süredir evde iseniz kurallar çerçevesinde dışarı çıkıp yürüyüş yapın korku ve gerilim içeriklerinden uzak durun.
bugünlerde çok izledim ondan olmuş olabilir

Bilinçsiz Tıkanıklıkları ve Olumsuzluğu Yok Edin, 396hz Solfeggio, Binaural Vuruşlar adlı videoyu açtım açtığımdan beri ses duymadım
şizofren değilim galiba neyse teşekürr ederim çok mutlu ettiniz beni cidden???

iyi günler