Şizofren olma korkusu var

programm.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar böyle bir korku var nedense geçenlerde bi yazı okudum ordan aklıma takıldı forum da sorulamıyorsa silebilirim yardım edin lütfen :mad::(

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Arkadaşlar böyle bir korku var nedense geçenlerde bi yazı okudum ordan aklıma takıldı forum da sorulamıyorsa silebilirim yardım edin lütfen :mad::(
Burda şizofren olmayaksanda olursun :D
Doktora git ona sor böyle ciddi meseleleri

programm.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
@F1kan aklımdan nasıl silebilirim peki
--- Gönderi Güncellendi ---
Belirtilerine baktım hiçbiri bende yok ama korku var ne yapayım :):)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
@F1kan aklımdan nasıl silebilirim peki
Bak güzel kardeşim insan beynini değil beyni insanı yönetir çoğu zaman.
Sende olduğu gibi şuan. Unutmak ve aklından silmek istiyorsun ama beynın bunu hala yapmaya devam ediyor. Demek ki kontrol %100 sende değil.
O yüzden sitrese girip kontrolu kaptırma. İmkanın varsa bir uzmanla görüş yok ise sağlam kaynaklardan araştır. Belirtileri sende var mı yok mu diye.
Ama bu pat diye olacak bişey değil. Ben ki bazen yanımda ki insanın ismini unutuyorum ama okuduğum sayfa sayfa kitapların sayfalarındaki yazılar hala gözümün önüne geliyor. Yanı unutmak var unutmak var.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
şizofreni korkusu aslında bu hastalığı bilen bilmeyen ama duyan herkes için geçerlidir. çünkü zor bir durumdur. fakat sen de bu korkuyu tetikleyen yazı nedir , merak ettim. bu yazının linkini paylaşır mısın?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Belirtilerini görmediğin halde şizofren olmaktan korkuyorsan bu bir belirtidir.

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
Konuyu buraya açtıgına göre değilsin :) şizofren adam ben şizofrenmiyim demez zaten . Saçma sapan şeylere kafayı takmayın yeter .