• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sizinle Tanışabilir miyiz?

Merhaba,

Berkin abi o kadar hızlı konuşmasına rağmen o kadar anlaşılır konuşmayı nasıl başarıyor anlayabilmiş değilim. Bir sırrı varsa paylaşmasını isterim :)

İşin sırrı sürekli "bir şeyler" anlatmakta. :)) Eğitimini de alıp bildiğin at yarışı spikeri olmak da var ya neyse. Aslında tane tane yavaş konuşmak iyidir ama işte ben beceremiyorum. Hızlı konuşuyorum hep..)

Güzel günler dilerim.

ekip 10 numara :D
tuttum bu ekibi
güvenlik konusunda açılımınız yok mu

Sakarya Üniversitesi staj defterinin önündeki resim anasayfada gösterilen :)

Duyduğuma göre siz(Hakkı ve Berkin) de bir zamanlar NEVZAT TAŞBAŞI nın öğrencileriymişsiniz :mrgreen:

Bende memnun oldum gerçekten harika bir ekip bende bu ekipte olmayı çok isterdim :) Aranızda SDN ye le tanışmadan önce tv dan tanıdığım Cem Sümbül var yanlış hatırlamıyorsam Vatanbilgisayardan yayını yapılan Silikon Vadisi programında ürün tanıtımı yapıyordu.Başarılarınızın devamını diliyorum...... Sizi izlemeye devam ediyoruz.... :)

Merhaba,

İşin sırrı sürekli "bir şeyler" anlatmakta. :)) Eğitimini de alıp bildiğin at yarışı spikeri olmak da var ya neyse. Aslında tane tane yavaş konuşmak iyidir ama işte ben beceremiyorum. Hızlı konuşuyorum hep..)

Güzel günler dilerim.

Cevap için çok teşekkürler; ama ben bu hali seviyorum. Almayacak olsam bile ürün tanıtımlarını sonuna kadar izlerim :happy:

Biz sizin kim oldunuzu biliyoruz. Peki siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz?

nevzat hocayı nerden tanıyon sen :D
slmlar hocamıza burdan benim video geliyo
kıskandım editör ekibini
bizim ne eksimiz var dedim. mod. ekibinide koyalım dimi :D

işte ben SDN ofisinde gezinirken :D kahverengi yakışmış dimi :D

sizde bonus kafalı bi çocuk daha vardı sanırım. o nerde? göremedim. Site tasarımını yaparken çektiğiniz video görmüştüm dikkatimi çekmişti :D

Hiçbirinizi tanımıyordum ama Berkin Bey inanılmaz biriymiş... Bir insan bu kadar mı kendine özgü olur... Konuşma tarzı,saçlar vb... Tam bir bilgisayar kurdu belli:happy:

Hep boyle populer sitelerin arkasında nasıl insanlar oldugunu merak ederdim bu video merakımı birazda olsun dindirdi , ama ben başka bişey daha merak ediyorum nasıl bir ofiste çalıştıgınızı....?

ofisi bende merak ediyorum çok değişiklikler olmuş
bi gitsem ii olack aslında
davet edilmeyi bekliyorum