Taka99
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Konu sadece eğlence amaçlı açılmıştır. Konuyu tartışmaya sebep olacak yerlere getirmeden eğlenelim :turned:
normalde 21 tl gelmesi lazım 25 e kadar sorunum yok![]()
Öğrenci işiAvea .
kırmızı ne kadar çokmuş ya
konuşmada vodafonun atakları çok iyi bence 30 tl yükleme koşulu ile çağrı başı (kapatana kadar) 40 krşŞöyle ki;mesajlaşmada Turkcell,konuşmada Avea,internet kapetinde Vodefone kullanılmalı. Şahri fikrim![]()
Yurtdisi belirtilmemis sadece türkiye yazilsaydi bende yazma luzumsuzlugunda bulunmazdim![]()
konuşmada vodafonun atakları çok iyi bence 30 tl yükleme koşulu ile çağrı başı (kapatana kadar) 40 krşve mesaj olayı da harika.
kırmızıyı bu şartlarla daha çok kullanıcam.
vaktinde turkcell'e geçerek hata yaptık
belkide 4 ceker olayi gibi bu da bir efsaneden ibarettirEvet ben de ondan bahsediyordum yukarıda. Kullanıcı sayısı bakımından Turkcell ezici bir üstünlük sağlamasına rağmen sanalda işler değişiyor![]()
Yok Estağfrullah,ben sadece yaşadığınız şehri merak etmiştim
---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Bilemiyorum valla,çevremde o kadar vodefone kullanıcısı olmama rağmen bir türlü kanım ısınmadı kırmızıya.. 4 çekerden devam şimdilik![]()
Çoğu arkadaşım avea oldugundan mesajdada avea mecbur benceŞöyle ki;mesajlaşmada Turkcell,konuşmada Avea,internet kapetinde Vodefone kullanılmalı. Şahri fikrim![]()
Hayır tabiki ama reklamlarında bit kadar alt yazı geçiyorlar ya. İşte oradan öğrendim. Bilmem ne kuruluşunun bilmem hangi ayki verilerine göre... falan filanbelkide 4 ceker olayi gibi bu da bir efsaneden ibarettiryani sonucta turkcellin resmi evrak dokumlerine goz atmis olamazsiniz sanirim
![]()
Ne güzelYok bende zaten espiri olsun diye yazdimAlmanyada yasiyorum..
Çoğu arkadaşım avea oldugundan mesajdada avea mecbur bence![]()
Biz eğlence amaçlı yaptıkmalesef benim operatör şirketlerim yok yada bir holdingim,hat olarak vodafone kullanıyorum ve artık bu oylamalardan bıktım