Sizin gözünüz ile SonicDash nasıl biridir?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Kardeş seni Düşünce taraftan Normal insanların içinde görüyorum.
Yani Yetişkin bir düşünceye sahipsiniz Hiç bir mesajınızda aşırıya kaçan ne yoksun cahilce düşünce gördüm nede Şiddete kaçan Tavır gördüm.

Yani İyi bir insan görüyorum Profili görünce. Güven hissi veriyorsunuz üyelerin çoğuna.?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Kardeş seni Düşünce taraftan Normal insanların içinde görüyorum.
Yani Yetişkin bir düşünceye sahipsiniz Hiç bir mesajınızda aşırıya kaçan ne yoksun cahilce düşünce gördüm nede Şiddete kaçan Tavır gördüm.

Yani İyi bir insan görüyorum Profili görünce. Güven hissi veriyorsunuz üyelerin çoğuna.?
Böyle görülüyorsam ne mutlu bana. Bilmukabele Zaur.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Keşke açmasaydınız konu ben 1 veya 2 gün sonra "@SonicDash hakkında düşünceleriniz" adlı konuyu açacaktım neyse. Cevabım;
Çok olgun bir insansınız, sizle sohbet etmeye hiç fırsatım olmadı Allah'ın izniyle en kısa sürede bir muhabbetimiz olacak herhalde ben konu açmaya başlayınca siz de kendinizi merak ettiniz. :)

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Keşke açmasaydınız konu ben 1 veya 2 gün sonra "@SonicDash hakkında düşünceleriniz" adlı konuyu açacaktım neyse. Cevabım;
Çok olgun bir insansınız, sizle sohbet etmeye hiç fırsatım olmadı Allah'ın izniyle en kısa sürede bir muhabbetimiz olacak herhalde ben konu açmaya başlayınca siz de kendinizi merak ettiniz. :)
Aman diyim benim hakkımda konu açma ? Gerek yok rahatsız etmeyin milleti kardeş.

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Galiba sırayla bütün moderatörleri yapacaksın :D

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Arkadaşlar sağolsun herkes. Böyle düşünülmeme çok sevindim. Diğer arkadaşlarımı da beklerim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ayrım yapmam hepsini severim hepsi gurubunu da severim ama müzikleri tarzım değil...