Böyle görülüyorsam ne mutlu bana. Bilmukabele Zaur.Kardeş seni Düşünce taraftan Normal insanların içinde görüyorum.
Yani Yetişkin bir düşünceye sahipsiniz Hiç bir mesajınızda aşırıya kaçan ne yoksun cahilce düşünce gördüm nede Şiddete kaçan Tavır gördüm.
Yani İyi bir insan görüyorum Profili görünce. Güven hissi veriyorsunuz üyelerin çoğuna.?
Bilmukabele ne abi? ?Böyle görülüyorsam ne mutlu bana. Bilmukabele Zaur.
Düşüncelerimiz karşılıklı?Bilmukabele ne abi? ?
İyi diyene ceza yazmazsan adamsın ?Evet arkadaşlar, foruma gireli uzun zaman oldu ve bu zaman çerçevesinde birçok arkadaşla tanışmışlığımız oldu. Peki sizin gözünüzle SonicDash nasıl biridir?
Aman diyim benim hakkımda konu açma ? Gerek yok rahatsız etmeyin milleti kardeş.Keşke açmasaydınız konu ben 1 veya 2 gün sonra "@SonicDash hakkında düşünceleriniz" adlı konuyu açacaktım neyse. Cevabım;
Çok olgun bir insansınız, sizle sohbet etmeye hiç fırsatım olmadı Allah'ın izniyle en kısa sürede bir muhabbetimiz olacak herhalde ben konu açmaya başlayınca siz de kendinizi merak ettiniz.
Türkçe bir kelime olmadığı için bilmemen normal. Arapça bir kelimedir. Aslında Türkçenin bünyesinde azımsanamayacak derecede Arapça kelime var.Bilmukabele ne abi? ?
tamamdır hocam istemiyorsanız söyleyinde ona göre hareket edelim bildirdiğiniz için sağolun.Aman diyim benim hakkımda konu açma ? Gerek yok rahatsız etmeyin milleti kardeş.
siz de iyi birisinizÇok sevdiğim bir abimdir
Galiba sırayla bütün moderatörleri yapacaksınKeşke açmasaydınız konu ben 1 veya 2 gün sonra "@SonicDash hakkında düşünceleriniz" adlı konuyu açacaktım neyse. Cevabım;
Çok olgun bir insansınız, sizle sohbet etmeye hiç fırsatım olmadı Allah'ın izniyle en kısa sürede bir muhabbetimiz olacak herhalde ben konu açmaya başlayınca siz de kendinizi merak ettiniz.
Galiba sırayla bütün moderatörleri yapacaksın
Teşekkürler, siz de öylesiz de iyi birisiniz
ConfickerBelasi moderatör olmasa bile onursal üye olmalı benceConfickerBelasi moderatör mü?
En çok sevdiğiniz hangi moderetör?En sevdiğim 4. Moderatör
Süper Moderatör sayılıyorsa @Görkem SayEn çok sevdiğiniz hangi moderetör?