Özlem Çelik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
konu yok
bazı bitkisel çözümlerin böyle şeylere fayda ettiğini duymuştum inanırım da belki bilgisi olan vardır diye sordum işte aslında yara izleri için krem olduğunu da düşünmüyorum ama haklısın bi doktora danışmakta fayda var dimiÖyle kulaktan dolma fikirler ile ilaç tavsiyesi almaktansa cildiye doktoruna gitsen o sana daha doğru bilgi verir.
bazı bitkisel çözümlerin böyle şeylere fayda ettiğini duymuştum inanırım da belki bilgisi olan vardır diye sordum işte aslında yara izleri için krem olduğunu da düşünmüyorum ama haklısın bi doktora danışmakta fayda var dimi
yeni üyeyimde ben acemiyim biraz yanlış oldu bende mesajım gitmedi sanmıştım cahillik işte kusura bakmaKesinlikle
Bu arada birbirinizin arkadaşı olduğunuzu da şikayet mesajı olarak bildirmeniz ilginç oldu gerçekten.![]()
sakıncası yoksa bişi sorcam nerden olduğunu neden bilmiyosun insan nerden olduğunu bilmezmi ilginç doğrusubak benimde sivilcelerim var kulaktan dolma bilgiler hiç bi işe yaramadı geçen bi doktora gittim bi hap verdi sivilce de düzeldi ve sivilce izleride kayboldu ve bu hap krem degil
doktoro sordum kremle olmazmı diye (ben haplardan hiç hoşlanmam ,neyse bu sayede haplarada alıştımya) o da bana kremle geçmez hap olması lazım dedi ve ben şaşırdım
şimdi yüzümü gören şaşırıyo:mrgreen:
sen en iyisi cilt doktoruna git saten fazla sıra olmaz![]()
yani gerçekten çok espirilisiniz güle güle öldüm:twisted:Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Arkadaşların dediği gibi doktora görün önce.
Yada olması ısırgan otu her yerine![]()
sakıncası yoksa bişi sorcam nerden olduğunu neden bilmiyosun insan nerden olduğunu bilmezmi ilginç doğrusu
o dediğin şeyin anlamını öğrenebilirmiyim ayrıca yanlış bişimi söledim çok espirili olduğunu söyledim hoşuna gitmeli arkadaşımFlood yasak![]()
ya konuyla bi ilgisi yok ama ben senin avatara bayıldım nerden buldun onukısaca ergenlik , ama benimki çok oluyodu koca koca sivilceler falan![]()
ya konuyla bi ilgisi yok ama ben senin avatara bayıldım nerden buldun onu
bayan olduğum için bi takım espirileri kaldıramayabilirim dövmem tabi o kadar da değil zayıf bişiyim zaten gücüm yetmezÖzlem takılıyordum öleGercekten geçmiş olsun diliyorum tekrardan.
O şeytanı yapmışsın falan dövme sonra beni![]()
bayan olduğum için bi takım espirileri kaldıramayabilirim dövmem tabi o kadar da değil zayıf bişiyim zaten gücüm yetmez![]()
ayıp olacak ne konuşmuşuz ki anlayamadım da hani :whistling::whistling::whistling:aaa bu forumda böyle şeyler konuşulmaz ayıp
burda paylaşım ve şaka yapılır![]()
ben hiç denk gelmedim o doktorlara sağlık köşesi yok diye biliyorum nerdeki bu doktorlar biliyosan benide bilgilendirirsin miForumda DoktorTRlar var diye biliyorum onlara sorarsan![]()