Sizin bir bilginiz var mi?

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Öyle kulaktan dolma fikirler ile ilaç tavsiyesi almaktansa cildiye doktoruna gitsen o sana daha doğru bilgi verir.

Tartarus

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Doktor sana tedavi için gereken neyse söylemiştir o zaman... Krem felan kullanma bence ne olduğunu bilmeden.

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Özlem Çelik way :) Benim ortaokulda bir arkadaşım vardı ismi de soy ismi de sana benziyor. Ne tesadüf.

Soruna gelince; herkesin cilt tipi farklıdır. Boşuna mı cilt ürünlerinde kuru cilt yağlı cilt hassas cilt diye ayrım yapılıyor. Demekki var bir nedeni. Bir cildiyeciye görününüz. Eczanelere de güvenmeyiniz uzmana başvurunuz. İyi akşamlar,

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle kulaktan dolma fikirler ile ilaç tavsiyesi almaktansa cildiye doktoruna gitsen o sana daha doğru bilgi verir.
bazı bitkisel çözümlerin böyle şeylere fayda ettiğini duymuştum inanırım da belki bilgisi olan vardır diye sordum işte aslında yara izleri için krem olduğunu da düşünmüyorum ama haklısın bi doktora danışmakta fayda var dimi

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
bazı bitkisel çözümlerin böyle şeylere fayda ettiğini duymuştum inanırım da belki bilgisi olan vardır diye sordum işte aslında yara izleri için krem olduğunu da düşünmüyorum ama haklısın bi doktora danışmakta fayda var dimi

Kesinlikle ;)

Bu arada birbirinizin arkadaşı olduğunuzu da şikayet mesajı olarak bildirmeniz ilginç oldu gerçekten. :)

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle ;)

Bu arada birbirinizin arkadaşı olduğunuzu da şikayet mesajı olarak bildirmeniz ilginç oldu gerçekten. :)
yeni üyeyimde ben acemiyim biraz yanlış oldu bende mesajım gitmedi sanmıştım cahillik işte kusura bakma:D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bak benimde sivilcelerim var kulaktan dolma bilgiler hiç bi işe yaramadı geçen bi doktora gittim bi hap verdi sivilce de düzeldi ve sivilce izleride kayboldu ve bu hap krem degil:)

doktoro sordum kremle olmazmı diye (ben haplardan hiç hoşlanmam ,neyse bu sayede haplarada alıştımya:D ) o da bana kremle geçmez hap olması lazım dedi ve ben şaşırdım o.O

şimdi yüzümü gören şaşırıyo:mrgreen:

sen en iyisi cilt doktoruna git saten fazla sıra olmaz :)

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynısı benimde başıma geldi tatilden geldim ertesi gün alerji oldum. Daha önce kullandığım ilaç vardı onu kullandım. Alerji geçti ama lekeler kalmıştı onlarda zamanla kendisi geçti. Ama sizinde aynı şekilde olur mu bilemem ama doktora gitmenizde fayda var diyebilirim..

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Arkadaşların dediği gibi doktora görün önce.

Yada olması ısırgan otu her yerine :D

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak benimde sivilcelerim var kulaktan dolma bilgiler hiç bi işe yaramadı geçen bi doktora gittim bi hap verdi sivilce de düzeldi ve sivilce izleride kayboldu ve bu hap krem degil:)

doktoro sordum kremle olmazmı diye (ben haplardan hiç hoşlanmam ,neyse bu sayede haplarada alıştımya:D ) o da bana kremle geçmez hap olması lazım dedi ve ben şaşırdım o.O

şimdi yüzümü gören şaşırıyo:mrgreen:

sen en iyisi cilt doktoruna git saten fazla sıra olmaz :)
sakıncası yoksa bişi sorcam nerden olduğunu neden bilmiyosun insan nerden olduğunu bilmezmi ilginç doğrusu

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Özlem takılıyordum öle :) Gercekten geçmiş olsun diliyorum tekrardan.

O şeytanı yapmışsın falan dövme sonra beni :)

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özlem takılıyordum öle :) Gercekten geçmiş olsun diliyorum tekrardan.

O şeytanı yapmışsın falan dövme sonra beni :)
bayan olduğum için bi takım espirileri kaldıramayabilirim dövmem tabi o kadar da değil zayıf bişiyim zaten gücüm yetmez:)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bencede doktore git kaşırıp yara yapmışsın bazı sivilcelerin izi kalabilir dikkat et.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Forumda DoktorTRlar var diye biliyorum onlara sorarsan :)

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sağlık köşesi olsa güzel olur aslında benzer sorunlar daha iyi tartışılır en azından , espiriye açık bi konu değil bence arkadaşlar sağlık sonuçta, Benzer bi kaşıntı olayı ensemde vardı , Saçlarım uzun olduğundan ve terden tahriş olmuş öyle demişti doktor bi Şampuan verdi adını hatırlamıyorum bi süre kullandım ama bi etki etmedi.Bi Süre hiç bişey kullanmadım kendiliğinden geçti Saçlarımda hala uzun (: