- Reaksiyon puanı
- 2,044
benimki detroit become human ve witcher 3
Mobil oluyorsa Critical Ops csgo ya az da olsa benziyobenimki detroit become human ve witcher 3
bilgisayarMobil oluyorsa Critical Ops csgo ya az da olsa benziyo
Hiç bilgisayarda oynamadım belki minecraftbilgisayar
Ama benim dediğim uygulamayı bluestacks le yüklüyorlar bilgisayara oynuyorlar ama ban yiyebiliyolarbilgisayar
Nfs2 underground bütün araba sevdam o girişteki bacımız yüzünden başladıbenimki detroit become human ve witcher 3
benimki ise araba yarışınlarda nfs mw2 ve nfs the run tekrar bitiyorurumNfs2 underground bütün araba sevdam o girişteki bacımız yüzünden başladı
Limon az ne derLaz limonu sıkarken ne der?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Skyrim
mw serisi bana göre en iyi cod duCall Of Duty Modern Warfare 3
Son sahnesi ben ibiraz etkilemişti.
Witcher 3,Assasins Creed 2benimki detroit become human ve witcher 3
Assasins Creed 2 üçlemesi nedir?Death Stranding ve Assasins Creed 2 üçlemesi
Ezio üçlemesi de denebilir.Assasins Creed 2 üçlemesi nedir?
Ezioyu oynadığımız oyunlar. AC 2 Brotherhood ve Revelations. Bu oyunlarda hikaye devam ettiği için ayrı ayrı değerlendirmek mümkün değil.Assasins Creed 2 üçlemesi nedir?
Evet aslında onlar da güzeldi. Ama maalesef anti-optimizasyon ubisoft bozdu sonra o seriyi.Ezio üçlemesi de denebilir.
Assassin's Creed II,Assassin's Creed: Brotherhood ve Assassin's Creed: Revelations
optimizyon gerçekten çok kötü yaCyberbug 2077
Para verdiğimde bana bişey battı.
Ulan 3080 kastı
? ? Bende 250 TL verip oyunu hevesle açtığımda bir şeyleri anladım.Cyberbug 2077
Ulan 3080 kastı
/:? ? Bende 250 TL verip oyunu hevesle açtığımda bir şeyleri anladım.
bende oyun piksellendi iade ettim mario gitgide dönüşüyordu oyun? ? Bende 250 TL verip oyunu hevesle açtığımda bir şeyleri anladım.
bende oyun piksellendi iade ettim mario gitgide dönüşüyordu oyun? ? Bende 250 TL verip oyunu hevesle açtığımda bir şeyleri anladım.
Bende almıştım cyberbug'ı. Sonra iade edip yerine rdr2 ve deep rock galactic aldım herkese tavsiye ederim üstüne cebimde ek 20 tl kaldı.Cyberbug 2077
Ulan 3080 kastı
20tl tavuk+auranBende almıştım cyberbug'ı. Sonra iade edip yerine rdr2 ve deep rock galactic aldım herkese tavsiye ederim üstüne cebimde ek 20 tl kaldı.