varmıdır :Sbetülxx dedi ki:Bekleyenler nerde nasıl beklerler bilin mez ama herkesin bir bekleyeni vardır...
betülxx dedi ki:Bekleyenler nerde nasıl beklerler bilin mez ama herkesin bir bekleyeni vardır...
ahahah bencedeeeufti dedi ki:betülxx dedi ki:Bekleyenler nerde nasıl beklerler bilin mez ama herkesin bir bekleyeni vardır...
aslında haklısın ama beklemeyi bırakıp gelse fena olmaz
chimera dedi ki:Yok abicim yok beni öyle bekleyen biri miri yok. :S
alicia dedi ki:benim var ohhhh canımada degsin arayın bulursunuz belki
bekler beklerMr.Fastfinger dedi ki:Varda beklermi bilmiyorum :$ Bekler galiba :I
nerden biliyosunn belki beklemezzz (&emubaltaci dedi ki:bekler beklerMr.Fastfinger dedi ki:Varda beklermi bilmiyorum :$ Bekler galiba :I
ziraatci63 dedi ki:nerden biliyosunn belki beklemezzz (&emubaltaci dedi ki:bekler beklerMr.Fastfinger dedi ki:Varda beklermi bilmiyorum :$ Bekler galiba :I
emubaltaci dedi ki:bekler beklerMr.Fastfinger dedi ki:Varda beklermi bilmiyorum :$ Bekler galiba :I
Kriptograf dedi ki:Fastfinger ben seni beklerim
Yok böle bekleyen birilerinin beklemesi beni pek mutlu etmez kısıtlar hayatımı...
ziraatci63 dedi ki:nerden biliyosunn belki beklemezzz (&emubaltaci dedi ki:bekler beklerMr.Fastfinger dedi ki:Varda beklermi bilmiyorum :$ Bekler galiba :I