souris46 dedi ki:ya ben şunu öğrenmek istiyorum ben adobe captivate ile çok güzel swf uzantılı dosyalar oluşturmaya başladım siteye eklemek istersek nasıl olacak ekleme işlemi nereye neyi yükleyeceğiz :S
Benim bir sorunum oldu:
Çektiğim videoyu *swf formatında kaydediyorum ancak görüntü tek kelimeyle berbat. Bunun için ne öneriyorsunuz? Sizlerinkinde ise görüntü gayet iyi. Ben de neden olmuyor?
İkincisi; sesli olarak anlatım yapmak istedim. Ses kalitesi çok bozuk oldu.
Üçüncüsü; mesela dosyası orada gösterildiği gibi *swf formatında kayededince, *htm ve *js formatında iki tane daha dosya çıkıyor. Bunlar neyin nesidir acep? Onları silsem zararı olur mu?
Valla bu siteyi iyiki tanıdım..Çok iyi bilgiler veriyor. Site sahipleri ve yöneticileri size teşekkürler..
slm arkasalr öncelikle HAYIRLI RAMAZNLAR bana çok acil ViewletBuilder full sürümü lazım birde arkadsalr bende wlet.Builder.v4 full sürümü var fakat crack içinde serial numarsı yazıyor buraya kadar tamam fakat birde enson 4 haneli werificatıon numarası istiyor sürüm 4 varsa full oan lütfen yardımcı olun admin kardeslerdende yardım istiyorum benimde forumum var ders hazırlamak için saygılar
Arkadaşım Sitede Warez,Crack,Serial Paylaşımı Yasak.!Bir Kurallara Gözat
http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
Bu Konuda Kimse Sana Yardımcı Olamaz Kısacası![]()