Sizce?

YaralıKeko

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bundan 2 sene önce 8. sınıfta bi kızla tanıdım ilk başlarda normal bi kızdı benim için bende zaten biraz utangaçımdır pek kızlarla işim olmaz .Ama sonradan işler değişti bi başka akıyodum ona göz göze geldiğimizde kalbim duruyodu .Neyse gittim Açıldım kıza ,ilk başta beni arkadaşı olarak gördüğünü soyledi,ama 1-2 gün sonra kabul etti bende şaşırdım.2-3 hafta çıktık buluştuğumuz günlerde konuşcak hiçbişe bulamıyodum mal mal oturuyoduk bunun yüzunden hala pişmanlık duyarım.Sonra benden ayrılmak istediğini söyledi nedenini sorduğumda söyleyemem dedi.Depresyona girdim, derslerim acayip şekilde düştü ,herşey sıkıcı geliyodu hep onu düşünuyodum.Ama en azından aynı şehirdeydik derken sbs'den çok düşük bi puan aldım ailem zoruyla bulunduğumuz şehirden ayrılmak zorunda kaldık.Şu an Lise 2 ye geçtim,ama hala resmini gördüğünde heycanlanıyorum ne zaman başka bi yerde ismini duysam heycanlanıyorum.2 sene geçmiş onu hala seviyomuyum yoksa benmi öle düşüyorum bilmiyorum

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bundan 2 sene önce 8. sınıfta bi kızla tanıdım ilk başlarda normal bi kızdı benim için bende zaten biraz utangaçımdır pek kızlarla işim olmaz .Ama sonradan işler değişti bi başka akıyodum ona göz göze geldiğimizde kalbim duruyodu .Neyse gittim Açıldım kıza ,ilk başta beni arkadaşı olarak gördüğünü soyledi,ama 1-2 gün sonra kabul etti bende şaşırdım.2-3 hafta çıktık buluştuğumuz günlerde konuşcak hiçbişe bulamıyodum mal mal oturuyoduk bunun yüzunden hala pişmanlık duyarım.Sonra benden ayrılmak istediğini söyledi nedenini sorduğumda söyleyemem dedi.Depresyona girdim, derslerim acayip şekilde düştü ,herşey sıkıcı geliyodu hep onu düşünuyodum.Ama en azından aynı şehirdeydik derken sbs'den çok düşük bi puan aldım ailem zoruyla bulunduğumuz şehirden ayrılmak zorunda kaldık.Şu an Lise 2 ye geçtim,ama hala resmini gördüğünde heycanlanıyorum ne zaman başka bi yerde ismini duysam heycanlanıyorum.2 sene geçmiş onu hala seviyomuyum yoksa benmi öle düşüyorum bilmiyorum

Alışkanlık o geçer geçer

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Karşılıklı içten bir sevgiye ihtiyaç duyuyorsun ve bunun özlemi aklına hep onu getiriyor, yeni bir sevgiliye merhaba demen lazım

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Blu Çağını yaşıyorsun,
yarın birgün bu hallerin aklına gelince güleceksin :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu konuda farklı bir düşünce yapısına sahipsen, mesela "insan ömrü boyunca sadece bir kişiyi sever" gibi bir düşüncen varsa ve o kişinin de bu kişi odluğunu düşünüyorsan geçmez, aradan 100 yılda geçse aklından geçmez

şu an seni sadece senin gibi biri anlar, diğerleri de mantık çevçevesinde, okuduğu 3 5 satır yazı doğrultusunda yorum yapar

şu an senin ne hissettiğini kimse bilemez, sen bile bilemiyorsun, ama emin ol yokluğunu hissediyorsan bil ki seviyorsun

bu tarz olaylar maalesef ki hep sessiz, çekingen kişilerin başına geliyor, diğerleri en fazla bi kaç gün kafaya takarken, senin gibileri de işte yıllarca hayalini kuruyor. sonra tamam artık unuttum bitti diyorsun ama bitmediğini sende biliyorsun.

yapabileceğin çok bişey yok, ayrı şehirlerdesiniz, internet üzerinden görüşmeye çalış, onunla konuşmak seni rahatlatır, bunu dışında yapabileceğim çok bir şey yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Blu Çağını yaşıyorsun,
yarın birgün bu hallerin aklına gelince güleceksin :)
herkes öyle der, ama ben hiç yarın olunca zaman geçince, gülene şahit olmadım :) genelde keşke diye hatırlanıyor, hatta olacağını bilse yine peşine düşer belki :)

öyle basit hoşlanma tarzında bir duygu değilse hissedilen, asla çocukluk hatırası olarak hatırlanmaz :)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ben 5 senedir sevıyodum fakat ilk önce kabul edip sonra nedensiz ayrılmak istemesi (nedenı tabikide vardır) bile senın ondan soğumana yetmesı lazım

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karşındaki kişi senin onu ne kadar özel bir şekilde gördüğünü bilmeden teklifini kabul ediyor. Sonra seni özel biri olarak göremeyince, sözde nedensiz bi şekilde çekip gidiyor. Hatırlamak özlemek sana kalıyor. Başka şeylerle ilgilen eminim unutucaksın.

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3 yıllık ilişkim bitti dahada ötesi mi var . Hayatını yaşıcan yoksa eziyet olur herşey sana hiç birşeyden zevk almazsın.

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
acısada öldürmez, cehenneme döndürmez, hayatını söndürmez:biggrin::laugh::lol:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hayatını yaşa kardeşim. Benim İstanbul'da kız arkadaşım var şu an ama ben çoktan kopmuş, yazlıkçı kızlarla vakit geçiriyorum. " Serseri" , "it" gibi laflar var ya hani, o kafadayım. Burada en az 5-6 ilişkim oldu. Sen sen ol bir kıza bağlı kalma hatası yapma, serbest takılacaksın, genciz hepimiz. Illaki çok iyi tipin, baklavaların olmasına gerek yok, kızlarla konuşmayı bildikten sonra gerisi kolay.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum çünkü seninle aynı durumlaydık. Eğer onun bir gülümsemesi bile sana dünyaları veriyorsa işte o zaman aşıksın demektir. Ben hep içimde tuttum çünkü o kızı hak etmediğimi düşündüm. Ama rüyalarıma girmeye başlayınca unutamaz oldum. Belki onsuz geçebilirdi ama o olsa daha güzel olabilirdi. Hatırlıyorum da çocukça hareket yapıp zillerini çalıp kaçmıştım. Sonra o telaşla bisikleti hızlı sürünce arabalar karşımdayken zincir atmıştı da Allah'tan bir şey olmamıştı bana. Aşkın gözü kördür ama sen unutabilirsin sanki. Biraz çevrendeki kızlara bak.