volkanos
Profesör
merhaba benim lg x130 marka netbook'um var evde wireless bağlantı yok .çay bahçesinde wireless bağlantı var oraya gittiğimde oradan wireless bağlantı kullanıyorum 2 aydır bahsedeciğim durum gibi birşey yaşamadım. yalnız 2 gün önce bios ytükselltim fakat bu tezimide 4 saat net kullandığım halde böyle bir durum oluşmadı
bugün yine çay bahçesinden internet kulllanıyordum 1 saat kadar sonra durup dururken açık olan pencereler tren vagonları gibi yürümeye başladı sonra pencereler kayboldu masa üzeri simgelerinin bir kısmı üstte görünmeye başladı onlarda tren vagonları gibi yürüdü
ve netbook'un düğmesine saniyelerce basmama rağmen pc kapanmadı
sizce bu durumun bios tan sonra meydana gelme ihtimali ne kadar veya bios upgrade ilgili mi yoksa virüs yada trojan bulasmıs olabilir mi şunuda belirteyim dün format attım ve dünden beri sadece gazete sitelerine girdim bundan eminim tertemiz windows
veya pc'ye hackink saldırısı olmuş olabilir mi yerel ağdan yada gerçek ağ dan
sizin yorumlarınız neler aklıma takıldı.
İşletim sistemi windows 7 ultimate
bugün yine çay bahçesinden internet kulllanıyordum 1 saat kadar sonra durup dururken açık olan pencereler tren vagonları gibi yürümeye başladı sonra pencereler kayboldu masa üzeri simgelerinin bir kısmı üstte görünmeye başladı onlarda tren vagonları gibi yürüdü
ve netbook'un düğmesine saniyelerce basmama rağmen pc kapanmadı
sizce bu durumun bios tan sonra meydana gelme ihtimali ne kadar veya bios upgrade ilgili mi yoksa virüs yada trojan bulasmıs olabilir mi şunuda belirteyim dün format attım ve dünden beri sadece gazete sitelerine girdim bundan eminim tertemiz windows
veya pc'ye hackink saldırısı olmuş olabilir mi yerel ağdan yada gerçek ağ dan
sizin yorumlarınız neler aklıma takıldı.
İşletim sistemi windows 7 ultimate