Sizce Twitter ani bir atakla Instagram ve Facebook'u geçebilir mi?

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Son zamanlarda iyice cılkı çıktı. Bilyonlarca fake hesaplar, fake hesaplarla zirveye çıkan hashtagler.
Tumblr gibi +18 tüm içeriğe de serbest. Rezillik. Bu kadar ünlü kullanmasa şimdiye patlamıştı bence.

lukad.bariscan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zorlar ama bence geçemez. Siz ne düşünüyorsunuz? :)
Ekli dosyayı görüntüle 97208
Şahsen bu sorduğunuz soruyu biz gamer arkadaşlarla bir konu üzerinde sürekli tartışıyoruz, herhangi bir fps oyunu çıktığında ortaya çıkan ilk söylem şu oluyor artık CS:GO öldü işte bu oyun yükselecek amma velakin CS:GO yeni güncellemelerle her seferinde daha da yükseliyor ki bu durum Facebook için daha kolay çünkü instagram ve whatsapp gibi sosyal ağların da sahibi olur kendileri velhasıl kelam
Facebook daha bir 5-6 yıl daha bu listede başı çeker. :)

dogukan_t15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Twitter benim gözümde boş bir oda da kendi kendine konuşup , dışarıdan senin konuşmanı duyan teyzelerin ablaların " bak bu çocuk odada böyle dedi gel sunu başkalarına anlatalım aaaaa " dediği yer gibi....

Instagramı geçmesi çok mümkün değil hatta imkansız gibi birşey .

Facebooku saymıyorum çünkü insanların çoğu sadece mesenger alt yapısı için Facebooka destek oluyor . Facebook giderek ticari bir platform halini aldı iyice. Ağırlıklı olarak insanlar ürün alım satım sayfalarında zaman geçiriyor.

Şahsen mesengera günde 3 4 defa bakıyorum en fazla ama Facebook'a bakmadığım günler de çok fazla oluyor ??

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Siberoptik yanlışın var ! Yemin olsun 15 temmuz darbe denilmez. Cunta ayaklanması diyeyim ! Ben twitter'dan öğrendim. Her akışı orada... Facebook Eş dost abuk subuk paylaşımlar yapıyor. Facebook devre dışı bıraktım.

Suriye'de bizim askerimizin şehit edilişi facebooktan öğrenemedik.

USTA DELETE

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Twitter'ın önemli özellikleri:

1. İstemediğini görmezsin sadece takip ettiklerinin paylaştıkları beğendiklerini RT yaptıklarını görürsün.

2. Saçma sapan reklamları yoktur.

3. Ve en önemli özellik Facebook hala Twitter'ı satın alamadı.

ELBET BİR GÜN TWITTER HERKESİ SOLLAR AMA FACEBOOK ŞİRKETİNİ BATIRMAMIZ LAZIM!

sPeedforceS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
geçmesi için instagramın çökmesi lazım ahahahaha ama bence twitterdaki haberler kaynaklar instaya göre daha iyi.

DenizÖner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Geçmez. Twiterın kitlesi farklı, Facebook farklı ama son tahlilde belirleyici olan ekonomik krizin sonucu